Nye navne afsløret: Rapstjerner og hjerteknuser klar til Smukfest

Det dugfrisk line-up til årets Smukfest byder blandt andre på navne som Kendrick Lamar, Post Malone og Shawn Mendes.

(Foto: Kevin Winter © 2018 Getty Images)

Bøgeskoven bliver fuld af tung rap og popmusik når Smukfest til sommer bliver afholdt for 39. gang.

Festivalen har netop løftet sløret for en ny række af navne, der til sommer skal spille Bøgeskoven op.

Blandt de netop offentliggjort kunstnere finder man internationale sværtvægtere som de amerikanske rapkometer Kendrick Lamar og Post Malone, der både herhjemme og i udlandet begge har domineret hitlisterne de sidste par år.

0:00

Dj'en Deadmau5 er også at finde i det dugfriske line-up for årets Smukfest, hvor også popcharmøren Shawn Mendes medes klar til at smelte danske pigehjerter under trækronerne.

Kim Larsen meldes klar til årets festival

Et af de andre store navne, der blev offentliggjort i dag, er Kim Larsen.

Den folkekære sanger afslørede i starten af året, at han kæmper med en kræftsygdom og aflyste samtidigt en lang række planlagte koncerter. Men nu meldes han altså klar til at spille på årets Smukfest.

Danske navne som Karl William, Phlake og Medina gæster blandt andre også sommerens festival.

Ca. 65% af programmet til Smukfest 2018 er nu offentliggjort, og du kan se det foreløbige line up her. De resterende bands og solister præsenteres løbende over de næste måneder.

Stærke danske navne på plakaten

Udover det nyligt offentliggjorte line up, findes der allerede en række store danske navne på årets festivalplakat. Blandt andre gæster navne som Thomas Helmig, Scarlet Pleasure, Rasmus Seebach og verdenssuccesen Mø gæster også Smukfest til sommer.

Et af årets internationale hovednavne er popprinsessen Britney Spears, der til sommer spiller sin første koncert på dansk grund siden 2011.

0:00

Smukfest 2018 løber over stablen den 8. – 12. august i Bøgeskoven i Skanderborg. Alle partout-billetter til festivalen er udsolgt, mens endagsbilletter sættes til salg om en uge.

Facebook
Twitter