Oh Land og Lukas Graham fejrer kronprins Frederik

Når kronprins Frederik fylder 50 år i maj bliver det med et storstilet show i Royal Arena.

Lukas Graham er blandt de musikalske navne på scenen, når DR fejrer kronprins Frederik med et stort show i Royal Arena. (© Getty Images)

Kronprins Frederik er glad for musik – det er næppe gået nogens næse forbi.

Derfor vil der også være musik på programmet, når DR fejrer fødselaren med showet ’Hele Danmark fejrer Kronprinsen’ 27. maj i Royal Arena – dagen efter kronprinsens 50 års fødselsdag.

På listen over optrædende er indtil videre to danske navne, der begge har markeret sig i udlandet, nemlig Oh Land og bandet Lukas Graham. Flere kunstnere bliver dog skrevet på programmet senere.

Oh Land med det borgerlige Nanna Fabricius Øland optræder også for kronprinsen. (Foto: Anne Bæk © Scanpix)

Showet, der sendes direkte på DR1, bliver udover de musikalske bidrag en blanding af gæster og indslag, der ser nærmere på kronprinsen og den tid, han er født ind i.

Billetter til 150 kroner

Jan Lagermand Lundme, der er underholdningschef i DR, siger, at det ikke bare er en mærkedag for den kongelige familie, når Danmarks kommende konge fylder 50 år – i et historisk perspektiv er det også en særlig dag for Danmark:

- Det er en stor national begivenhed og en god anledning til at fortælle en bred historie om dansk kultur og identitet, siger Jan Lagermand Lundme.

I Royal Arena bliver der plads til 14.000 publikummer, og billetterne fordeles geografisk, så danskere fra hele landet får mulighed for at købe billet.

Takket være en række fonde har det tilmed været muligt at holde billetprisen nede på 150 kroner.

- Det er vigtigt for DR, at denne fejring af Kronprinsen bliver en ægte folkefest, som befolkningen i hele landet kan tage del i. Fondenes bidrag kan være med til at realisere denne ambition, siger Jan Lagermand Lundme.

Showets værter bliver Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen.

Du kan læse mere om billetter til showet på drbillet.dk.

Facebook
Twitter