P3 Guld 2017: Se alle de vilde optrædener

Fredag aften hyldede P3 cremen af ny, dansk musik ved P3 Guld 2017. Se alle optrædenerne fra showet her.

(Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)

Koncerthuset i DR Byen i København lagde fredag aften scene til en række unikke optrædener fra nogle af de bedste, nye navne inden for dansk musik ved P3 Guld 2017.

Se alle optrædenerne herunder.

Scarlet Pleasure

Den succesfulde trio åbner hele showet med en bid af deres store sommerhit 'Limbo' og den helt nye single 'Good Together'.

Noah Carter

Den P3 Talentet-nominerede rapper viser, hvorfor han er absolut værd at holde øje med, når han imponerer med hittet 'Come Alive' og 'Wise Up' - begge fra albummet 'Couch Dreams'.

Nelson Can

De tre kvinder i trioen Nelson Can sørger for at rocke koncertsalen med deres hit 'Break Down Your Walls', der tidligere i år var P3's Uundgåelige.

Hugo Helmig

Det musikalske wunderkind optræder for første gang nogensinde på tv og charmerer sig direkte ind i hjertet på alle i publikum med sin allerførste single 'Please Don't Lie'.

Soleima

Det tidligere medlem af Flødeklinikken indtager fredag aften Koncerthuset på egen hånd - og gør det i fuldstændig overbevisende stil med numrene 'Paper' og 'Breathe'. http://mu.net.dr.dk/admin/ProgramCard/Get/urn%3adr%3amu%3aprogramcard%3a59c569fc6187a527182728a3

Maximillian

Denne uges P3's Uundgåelige har aldrig nogensinde optrådt foran et publikum før. Men han indtager scenen i overlegen stil med nummeret 'Strangers'.

Benal

Duoen, der består af Benjamin Hav og Albert Wanscher, sætter alt ind på en storslået og uforglemmelig optræden med en ung dreng på vokal og folkedans, når de brager igennem med den tidligere P3's Uundgåelige 'Uh Babe'.

Kesi

Som om han ikke er charmerende nok i sig selv, medbringer rapperen Kesi intet mindre end 100 kvindelige dansere på scenen, når han fremører hittene 'Følelsen' og 'Mamacita'.

The Minds of 99

Aftenens helt store overraskelse står gruppen The Minds of 99 for, da de lukker showet med bulder brag, næseblod og masser af røg i det helt nye nummer 'I'm Gonna Die'.