Radiohead-fans sad klar: Northside melder om udsolgt søndag efter 15 minutter

Der er ikke flere ledige søndagsbilletter til Northside næste år. Det tog kun 15 minutter at få solgt endagsbilletterne til den store Radiohead-spilledag.

Radiohead trækker folk til. Samtlige søndagsbilletter er allerede solgt, så nu er der kun billetter tilbage til hele festivalen eller endagsbilletter til fredag eller lørdag. (Foto: Gary Miller © Getty Images)

Radiohead var tydeligvis det helt rette navn at hyre ind til næste års Northside.

I dag klokken 10 blev billetterne til både de enkelte festivaldage samt partoutbilletter til hele festivalen sat til salg, og det gik mildt sagt godt.

Efter bare 15 minutter måtte Northside melde om udsolgt af alle søndagsbilletter – det er den dag, at hovednavnet Radiohead spiller.

Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Indtil videre er det britiske band, der udgav et rost album tidligere i år, det eneste offentliggjorte hovednavn på næste års aarhusianske festival, der afvikles den 9. til 11. juni. Der vil dog blive skrevet flere navne på plakaten inden nytår.

Radiohead blev annonceret i tirsdags, og har i mange år været et drømmenavn for festivalens folk. Og nu forstår man hvorfor.

- Vi betragter det som et kæmpe scoop at få Radiohead på plakaten, og det er vi blevet bekræftet i først af den enorme presseomtale og nu også den store interesse i billetter til festivalen, siger talsmand for Northside, John Fogde, der også melder om et foreløbigt godt salg af partoutbilletter.

Selvom det gik godt med endagsbilletterne i år, så kunne Northside ikke melde om udsolgt i juni trods navne som Iggy Pop, Lukas Graham og Beck. Næste år er der derfor ”et stærkt begrænset antal” endagsbilletter til salg.

Facebook
Twitter