Radiovært: 3 ting du skal se til P6 Beat rocker Koncerthuset

Carsten Holm er vært på det udsolgte arrangement 'P6 Beat rocker Koncerthuset'. Her er hans bud på de fedeste ting, du kan opleve i din radio og på dr.dk fra festen.

Sune Rose Wagner og Sharin Foo fra The Raveonettes kan ikke kun opleves i Koncertsalen i aften - man kan også opleve koncerten hjemmefra. (Foto: Brigitte Engl og Xavi Torrent © Getty Images)

Det kan meget vel tænkes, at du ikke har fået billet til koncertshowet 'P6 Beat rocker Koncerthuset'.

Men når lyset lørdag aften sænkes, og guitarstrengene vrides igennem i Koncerthuset, så kan du sagtens opleve musikken hjemme fra sofaen.

Arrangementet, der blev udsolgt på ganske kort tid, sendes nemlig direkte i din radio på P6 Beat fra klokken 19. Hvis du hellere vil se koncerterne med egne øjne, kan du følge løjerne live på dr.dk fra klokken 19.30 og frem til midnat.

P6 Beat rocker Koncerthuset disker primært op med en lang række nyere, danske navne, der hver især spiller nogle sange, og så sluttes aftenen af med en hel koncert fra den danske rockduo The Raveonettes.

Men hvad skal man se særlig frem til?

Det har den garvede og rockglade P6 Beat-vært Carsten Holm tre bud på.

The Entrepeneurs kommer helt ud til scenekanten

- Det må blive min ottende koncert med dem i år. To af drengene spiller guitar, og én spiller trommer. Når de optræder til koncerter, så står de altid alle tre helt henne ved scenekanten – også trommeslageren – så der er en intenst energi mellem bandet og publikum.

- De laver korte, komprimerede og også lidt poppede sange, men så kan de godt lide at have lidt støj blandet ind i deres guitar og altid hvirvlet ind i en larmekugle af en art med en forsanger, der synger lyst og højt. Det er mega fedt.

Benal er monoton på den fede måde

- Duoen består af Benjamin og Albert, og genren er hiphop med tunge og lidt dystre beats. Jeg håber meget, at de følger stilen fra deres EP, som de er ved at lave, og som udkommer næste år. - Rapperen Benjamin har nogle fine tekster med nogle bløde ord indimellem. Det kan jeg meget godt lide i forhold til den monotone måde, han rapper på. Der er egentlig ikke den store dynamik i hans rap, men det er et fedt afbræk til den evige strøm af rappere, der lyder ens.

Fans bestemmer The Raveonettes’ sangliste

- De er jo vant til at give koncerter i Danmark op til juletid, og den tradition har de også i år med dette show, men det, der er særligt i år, er, at deres sangliste er genereret af deres fans og vores lyttere. Det er dem, der har bestemt, hvad The Raveonettes skal spille.

- Det kan jo sagtens være, at der på den liste gemmer sig en række sange, de ikke spiller så tit. Der må næsten også være nogle af deres julesange.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk