Robbie Williams til danske kvinder: Jeg er jeres FC København

I aften går entertaineren Robbie Williams på scenen i Parken foran tusindvis af fans, som han kalder både kærlige og dedikerede.

Trofaste Robbie Williams-fans vil i aften skråle med på sange som Angels, Kids og Strong, når den britiske entertainer indtager en gigantisk stjerneformet scene i Parken i København.

Da DR Nyheder mødte det forhenværende Take That-medlem i efteråret, hvor han blandt andet var i Danmark for at optræde i Vild med Dans på TV2, talte han varmt om de fans, han inden længe skal stå ansigt til ansigt med.

- Mine fans er dedikerede og kærlige, Lød det fra Robbie Williams.

Med mere end 70 millioner solgte album på verdensplan har Williams opbygget en solid fanskare, og mange af dem har holdt ved i årevis. Det undrer ikke Williams, som sammenligner det med at være dedikeret fodbold-entusiast, hvilket han selv er.

- Popstjerner er det samme for kvinder, som fodboldhold er for nogle mænd. Den samme ting, som mænd har, når det kommer til at se for eksempel FC København eller landsholdet, har kvinder, når det handler om popstjerner. Og jeg er glad for at være deres fodboldhold, sagde Robbie Williams.

Se i klippet øverst, hvad Robbie Williams sagde om de danske fans, da han modtog en af sine fans fan-mappe med tonsvis af billeder af ham selv, koncertbilletter og udklip.

Single skabte forargelse

Holder popstjernen sig til den setliste, han allerede har gjort brug af ved tidligere koncerter på turnéen, vil publikum også kunne høre ham synge 'Party like a Russian' fra det seneste album The Heavy Entertainment Show.

Se her, hvordan Robbie Williams beskriver sit 11. studiealbum The Heavy Entertainment Show:

Netop singlen 'Party like a Russian', som udkom i oktober sidste år, skabte stor forargelse i Rusland, hvor tabloidavisen Life blandt andet skrev, at Williams nok aldrig ville blive inviteret til Rusland igen. Robbie Williams tager det dog ikke så tungt, og synger den gladeligt foran publikum aften efter aften, og han mener stadig, at Rusland er det helt perfekte land at skrive en sang om.

Se hvorfor i klippet her:

Men det ser ud til, at russerne har givet sig, for popstjernen er både sat til at spille i Sankt Petersborg og Moskva i starten af september. Turnéen har indtil videre bragt ham forbi både Norge, Frankrig og Tyskland og nu kommer turen så til Danmark.

Selv om tusindvis af fans har oplevet verdensstjernen helt tæt på, så er det alligevel de færreste, der får muligheden for en en-til-en-snak med ham. Derfor havde DR Nyheder taget en hat med til ham, fyldt med spørgsmål fra de danske fans.

Blandt andet ville de vide, om han er lykkelig, og hvordan han egentlig har det, når et helt stadium synger med på hans sange.

Se, hvad han svarer i klippet her:

Parken åbner dørene kl. 18 i aften. To timer senere går Erasure på, inden det er Robbie Williams tur til at give lidt heavy entertainment.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter