Så ringe var Red Hot Chili Peppers sidste gang på Roskilde Festival

"Historisk ringe", "pinlig" og "respektløs". Sådan skrev anmelderne om gruppens seneste optræden på Roskilde Festival. Ekstra Bladet gav koncerten nul stjerner.

Der var fyldt godt op foran Orange Scene, da Red Hot Chili Peppers spillede der i 2007 - en koncert, der resulterede i buhråb og dårlige anmeldelser. (Foto: Photoshot © Getty Images)

- Alle kan have en dårlig dag, men det, de fire herrer præsterede - eller rettere sagt ikke præsterede - i Roskilde, bør resultere i, at de aldrig nogensinde bliver hyret af festivalen igen.

Sådan skrev Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch efter Red Hot Chili Peppers’ seneste koncert på Orange Scene i 2007.

Hos festivalen har man dog ikke fulgt anmelderens råd, eftersom det i dag kom frem, at det legendariske band næste sommer er hovednavn på festivalen igen.

Ekstra Bladets anmelder, der kaldte koncerten for ”historisk ringe” og kvitterede med nul stjerner, var ellers ikke alene med sin kritik.

Samme reaktion kunne man blandt andet læse i Politiken, hvor anmelder Erik Jensen gav bare én stjerne:

- Magen til pinlig, arrogant og respektløs optræden overfor det publikum, der bogstaveligt talt er gået gennem mudder og vand for at nå frem til dette års store koncert, skal man lede så længe efter, at undertegnede ikke kan mindes noget lignende.

Også Gaffas anmelder Morten Thornvig Johnsen kaldte koncerten for ”en pinlig, plat parodi”.

- Bandet havde absolut ingen "connection" med publikum, ingen spilleglæde og intet engagement. Det var mudret, surt og trist, skrev Gaffa og gav bare én stjerne.

Facebook
Twitter