Samtlige grandprix-billetter skal skiftes ud

Har du købt billet til Eurovision Song Contest, så skal du have tilsendt en ny billet.

Arbejdet med tribunerne i B&W Hallerne er blevet ændret, så man har været nødt til at flytte nogle af pladserne. (Foto: Dennis Stachel © Eurovision.tv)

Hvis man har købt billet til et af de mange shows under Eurovision Song Contest i København, så skal man lige holde ekstra øje med posten eller indbakken den kommende tid.

For de mange solgte billetter, som folk har købt, kan ikke bruges. Til gengæld får alle billetkøbere tilsendt nye billetter, der giver adgang til showene.

De gamle billetter skal med andre ord kasseres og erstattes af nye, da stolenumrene er blevet justeret.

- Arbejdet med tribunerne er blevet ændret en anelse, så det har været nødvendigt at flytte en mindre del af pladserne, siger Søren Therkelsen, der er head of relations på Eurovision Song Contest.

For at undgå snyd får alle nye billetter

Hvad kommer det til at betyde for de mange mennesker, der har sikret sig billet til jeres shows?

- For at undgå forvirring sender vi billetter ud til alle, der har købt billetter til Eurovision Song Contest. For at undgå snyd med billetterne har vi valgt at udstede nye billetter til alle. Det er dog kun et mindre antal, der reelt er berørt af ændringerne, siger han til DR Kultur.

Hvad gør I for at sikre, at alle får den billet, de har betalt for?

- Alle, der har købt billetter og får ombyttet deres billetter, modtager billetter, der er på niveau med de billetter de oprindeligt købte, siger Søren Therkelsen og uddyber:

- Når man køber en billet, bliver man bedt om at opgive sin mailadresse, så Billetlugen efterfølgende kan komme i kontakt med billetkøberne. Billetlugen har derfor haft mulighed for at sende mails ud til alle købere, så alle den vej får besked.

Billetlugen stiller hjælpekontor op

Han beroliger grandprix-fans med, at skulle der opstå forvirring, så vil Billetlugen stille et kontor op ude ved B&W Hallerne i forbindelse med selve showene.

- Så hvis der - mod forventning - skulle være nogen, der møder op derude og har problemer med billetterne, så er der nogen på pladsen, der kan hjælpe, siger han.

Billetkøbere fra udlandet vil på samme vilkår som billetkøbere i Danmark få tilsendt nye billetter fra Billetlugen.

FacebookTwitter