Sangerinden Ariana Grande aflyser turné efter terrorangreb

Af respekt for ofrene efter selvmordsangreb i Manchester har den amerikanske sanger valgt at aflyse koncerter.

Ariana Grande var netop gået af scenen mandag aften i Manchester, da en selvmordsbomber sprængte sig selv i luften. Eksplosionen skete i foyeren lige efter koncerten, hvor en del forældre ventede på at hente deres børn. (Foto: Mast irham © Scanpix)

Popsangerinden Ariana Grande kommer ikke til at optræde med sin turné, 'Dangerous Woman', foreløbig.

Det meddeler hendes management ifølge The Guardian.

Sangerinden og hendes stab har valgt at aflyse turnéen indtil 5. juni på grund af terrorangrebet i Manchester, som fandt sted, netop som sangerinden havde afsluttet sin koncert i Manchester Arena.

- På grund af den tragiske hændelse i Manchester er Dangerous Woman-turnéen suspenderet, indtil vi kan vurdere situationen yderligere og for at vise den rette respekt over for de døde, lyder det fra sangerindens management.

Turnéen er sat til at vare indtil september i år, men det er uvist, om flere koncerter bliver aflyst.

22 mennesker mistede livet, mens over 100 blev såret. Mange af ofrene var unge piger, idet de repræsenterer en stor del af sangerindens fanskare.

Ariana Grande har selv kun skrevet én kort besked på sin Twitter-profil siden angrebet. Det skete i går, hvor hun udtrykte, at hun var sønderknust og manglede ord.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/866849021519966208

I beskeden fra hendes stab beder de om, at folk bliver ved med at sende tanker og støtteerklæringer til Manchester og til de familier, som har mistet deres kære til denne 'kujonagtige og meningsløse voldshandling', som der står i meddelelsen.

- Vores livsstil er igen blevet truet, men vi vil overvinde dette sammen. Tak, står der.