Står tidligere medlem af One Direction bag årets sommerhit?

Han er sanger, model, skuespillere – og har udgivet en selvbiografi i en alder af 23. I denne uge er han sammen med canadisk dj P3’s Uundgåelige med ’Still Got Time’, der emmer af troperne.

Der er ikke meget smil og solskin over Zayn Malik på billedet her. Men det burde der måske være. I hvert fald er han ude med en ny single, som P3's musikredaktør mener kan blive årets sommerhit. (Foto: Kevin Winter © Getty Images)

Zayn Malik har haft travlt, siden han forlod det ellers succesfulde boyband One Direction i 2015.

Han har udgivet sit eget solo-album med singlen ’Pillowtalk’.

Han har lavet sin egen biografi i en alder af kun 23. Og så er han sammen med kæresten og modellen Gigi Hadid blevet hyret af Donatella Versace til at designe for mærket Versus, som af en del af Versace.

Snart kommer hans andet album, og fra det stammer nummeret ’Still Got Time’, der er lavet med den canadiske dj og rapper Partynextdoor. Nummeret er i denne uge P3’s Uundgåelige.

Sparker boyband-tiden væk

- Zayn Malik er i gang med at sparke sin boyband-fortid endnu længere væk og markere sig som selvstændig og overbevisende solo-kunstner. ’Still Got Time’ er endnu et stort og vellykket skridt i den retning, siger Mathias Buch Jensen, musikredaktør på P3.

Flere medier, der har lyttet til ’Still Got Time’, beskriver lyden som sommerlig, og blandt andet magasinet Vulture beskriver nummeret som en oplagt kandidat til at blive årets sommerhit.

Stort set samme opfattelse har Mathias Buch Jensen.

- Tænk solskin, pool-party og palmer - ’Still Got Time’ rammer lyden af sommer, når den er bedst. For at ramme stemningen perfekt har Zayn hevet den canadiske hot shot-sanger og rapper Partynextdoor med som parasol i den kulørte drink, siger P3’s musikredaktør.

Zayn Malik stod desuden sammen med Taylor Swift bag hittet ’I Don’t Wanna Live Forever’, der var med på soundtracket til filmen ’Fifty Shades Darker’.