Stor interesse for at deltage i Ariana Grandes støttekoncert

Støttekoncerten, som skal samle ind til pårørende efter angrebet i Manchester, er udsolgt. Nu handles de til overpris på internettet.

Ariana Grande vender tilbage til Manchester på søndag - cirka to uger efter angrebet, som kostede 22 mennesker livet. (Foto: Danny Moloshok © Scanpix)

Interessen for støtte de pårørende efter angrebet på Manchester Arena i forbindelse med Ariana Grandes koncert er stor.

Søndag tager Ariana Grande nemlig til Manchester, hvor hun igen skal optræde - denne gang for at samle penge ind til de efterladte, og billetterne blev solgt på 20 minutter, skriver BBC.

Udover Ariana Grande optræder musikere som Robbie Williams, Katy Perry, Miley Cyrus og Justin Bieber også.

Fans, som var med til Ariana Grandes koncert i Manchester Arena, er blevet tilbudt en gratis billet til koncerten, mens andre i dag fik mulighed for at købe de resterende billetter.

Handles til overpriser

Allerede nu handles billetterne på Ebay til overpriser, hvilket har fået flere på de sociale til at kritisere sælgerne for at tjene penge på støttekoncerten. Ebay siger ifølge BBC, at annoncerne vil blive fjernet, så snart firmaet opdager dem.

Søndagens koncert vil foregå på Old Traffords cricketstadion, hvor der er plads til 50.000 tilskuere.

Angrebet, som fandt sted 22. maj, fik den amerikanske popstjerne til at aflyse flere europæiske koncerter frem til 5. juni, hvor hun skal spille i Schweiz.