Svenskerhit giver en lyst til et længere brusebad: Lyt til P3's Uundgåelige

Den svenske gruppe NoNoNo er i denne uge P3's Uundgåelige med popnummeret 'Masterpiece'.

(© Pressefoto)

Det er ikke sikkert, at du kender dem. Men hvis du interesserer dig for catchy popmusik, eller hvis du bare hører meget P3, så er nu et godt tidspunkt at slå lyttelapperne ud.

Den svenske trio NoNoNo har for første gang i over tre år udgivet ny musik - nemlig det fængende nummer 'Masterpiece'. Og dét nummer er i denne uge P3's Uundgåelige.

Nummeret er tre et halvt minuts kondenseret pop-optur med stor syng-med-faktor, mener musikredaktør på P3, Mathias Buch Jensen.

- NoNoNo har skabt en smilende sang med fuld knald på farverne. 'Masterpiece' er et kludetæppe af referencer. Der er 60’'r flowerpower og 90'er-scratch, men nutiden bliver aldrig tabt på gulvet i en sang, der giver mig lyst til at slå ud med armene, tappe i takt på bilrattet og lade brusebadet vare lidt længere, siger han.

0:00

Musikken skal vække følelser

NoNoNo består af sangerinden Stina Wäppling i front samt Tobias Jimson og Michel Flygare, der tidligere har produceret musik for navne som Madonna, Maroon 5 og Zara Larsson.

Deres debutalbum, 'We Are Only What We Feel', udkom i 2014, og 'Masterpiece' er altså singleforløberen til et kommende album.

Om nummeret siger gruppen selv:

- Vi vil gerne få folk til at føle noget, når de hører vores musik - og forhåbentlig vække en følelse af noget, der føles nyt og inspirerende.

Første delmål må siges at være opnået, for nu spiller 'Masterpiece' altså ikke kun på national svensk radio, men også for fuld skrue på P3 her i Danmark.

Facebook
Twitter