Tim Christensen får eget radioprogram

Musikeren debuterer som radiovært den 26. januar i programmet 'Tims Top 3' på P6 BEAT.

Musikentusiaster kan godt begynde at glæde sig, når Tim Christensen ryger ud i æteren med sit nye radioprogram 'Tims Top 3' på P6 BEAT.

Programmet er målrettet musikelskere, og det er lytterne, der skal være med til at bestemme, hvem der skal på 'Tims Top 3' inden for et emne som for eksempel 'bedste albums fra 90'erne' og 'bedste koncertoplevelser'.

- I 'Tims Top 3' er det os musiknørder, der får plads. Det er et program for os passionerede musikelskere, der har taget stilling til musik. Jeg er jo en stor musikelsker med en masse på hjertet, og det håber jeg vil sive ud i æteren, siger Tim Christensen til DR Presse.

Fokus på lytterne

Lytterne bliver fokus i det nye program, og på Facebook bliver der mulighed for at diskutere og sammenligne bud på Top 3'ere.

Tim Christensen fortæller, at han glæder sig til, at der opstår noget særligt mellem ham og lytterne og understreger, at det er vigtigt for ham, at være i øjenhøjde med dem.

- Noget af det herlige er jo at opleve, hvad andre mener om musik. Vi skal nok også blive rasende uenige. Men det er jo netop et tegn på, hvor meget musikken virkelig betyder for os mennesker, fortæller Tim Christensen.

P6 BEAT byder på flere programmer

Fremover vil P6 BEAT gerne fokusere mere på lytter- og brugerinddragelse ved at invitere lytterne til at deltage endnu mere aktivt på kanalen.

- På P6 BEAT elsker vi at inspirere lytterne, ligesom vi elsker at blive inspireret af lytterne. P6 BEAT er på den måde både et fællesskab og en radiokanal for musikelskere. Og i et fællesskab er det vigtigt at komme til orde og være med til at præge oplevelsen. Derfor byder vi nu på endnu flere programmer, hvor interaktionen med P6 BEAT's lyttere er helt central, siger Gustav Lützhøft, redaktør for P6 BEAT til DR Presse.

I løbet af januar byder P6 BEAT velkommen til blandt andet 'LIVE', der bliver dedikeret til nogle af de bedste live-koncertoptagelser og 'Ugen på P6 BEAT', hvor man kan høre eller genhøre de bedste klip fra ugen, der gik.

'Tims Top 3' får premiere søndag den 26. januar klokken 12.

FacebookTwitter