Tinderbox gør klar til en fest med David Guetta

Den franske hitmager er netop tilføjet den fynske festivals program for næste års musikdage i Odense.

David Guetta - her under en optræden tidligere i år - har tidligere besøgt en dansk festival, nemlig Smukfest i Skanderborg i 2012. (Foto: Kevork Djansezian © Scanpix)

I år kunne den nye festival Tinderbox glæde sig over populære dj-navne som Calvin Harris og Morten Breum.

Men de dansevenlige festrytmer vender tydeligvis tilbage næste år, når den franske dj-stjerne David Guetta lukker Tinderbox lørdag aften.

Guetta slog igennem i 2009 med ’When Love Takes Over’ med amerikanske Kelly Rowland på vokal, og fik endnu et verdenshit på hånden med sangen ’Titanium’ sammen med australske Sia to år senere.

David Guetta er i det hele taget en mand med mange kendte samarbejdspartnere. Han har blandt andre også indspillet med store navne som Nicki Minaj, Rihanna, John Legend, Usher, Lil Wayne, Will.I.Am og Emeli Sandé, der synger på hans nye sang 'What I Did For Love'.

Samtlige af de store musikfestivaler er for længst gået i gang med at afsløre store udenlandske navne, der spiller på næste års festivaler.

Blandt andet er det kommet frem, at Beck spiller på Northside, Red Hot Chili Peppers og New Order på Roskilde, mens Copenhell disker op med hårde klassikere som Black Sabbath og Megadeth.

Ud over David Guetta har Tinderbox allerede offentliggjort, at udenlandske navne som Rammstein, Volbeat og The National spiller i Tusindårsskoven næste år.

Facebook
Twitter