Tivoli disker op med bredt Fredagsrock-program

Der bliver mulighed for at opleve udenlandske navne som Tiësto, Haim og Air og danske navne som Kim Larsen og Nabiha på Plænen i år.

Hollandsk basarm, amerikansk spade eller folkelig fællessang? I år spiller navne som dj'en Tiësto, søskendetrioen Haim og danske Kim Larsen blandt andet på Plænen i Tivoli. (© Scanpix og Getty Images)

Tivoli har netop offentliggjort havens program for de mange Fredagsrock-koncerter, der byder på lidt af hvert.

Publikum kan blandt andre opleve den hollandske dj Tiësto, amerikanske Haim, franske Air og svenske Zara Larsson.

Derudover er der som altid en lang række danske navne som Oh Land, Kim Larsen, Christopher og Dizzy Mizz Lizzy.

En del af kunstnerne spiller tilmed i par.

Det gælder blandt andre Djämes Braun og Nabiha, mens rockbandet Magtens Korridorer får besøg af Østkyst Hustlers og The Minds of 99 optræder samme aften som Julias Moon.

Både musik for onkel og datter

Nikolaj Koppel, der er underdirektør i Tivoli, glæder sig over, at der i programmet både er noget for ”det nostalgiske publikum, de helt unge og til de progressive”:

- For mig handler det ikke kun om, om vi lige får landet band x eller y. Det handler mindst lige så meget om, at vi har bredden; at der er noget for både min datter og din onkel, siger Nikolaj Koppel til DR Kultur.

Dog kan det ikke skjules, at underdirektøren ser særligt frem til blandt andet den franske duo Air.

- Det er noget af en godbid at få, for de er meget mere end et elektronika-band kendt fra Sofia Coppolas film, og det er længe siden, de har spillet i Danmark.

  • Koncerter med flere navne: TopGunn & Noah, Cisilia, Page Four & Hasan Shah, Bikstok & Specktors, Djämes Braun & Nabiha, Scarlet Pleasure & Patrick Dorgan, Turboweekend & Michael Simpson, Teitur & Ásgeir, Djämes Braun & Nabiha, Aura & Dúné, Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers, KrebsFalch (Poul Krebs og Michael Falch), The Minds of 99 & Julias Moon og S!vas, Gilli & MellemFingaMuzik.

  • Danske kunstnere: Kim Larsen, Morten Breum, Saybia, Oh Land, Christopher og Dizzy Mizz Lizzy

  • Udenlandske navne: Bo Kaspers Orkester (S), Tiësto (NL), Zara Larsson (S), Air (F) og Haim (US)

  • Tivoli Offspring: Endagsfestivalen 13. maj har i år navne som britiske Kwabs og danske Ukendt Kunstner, Blaue Blume og Phlake på plakaten.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1124020967648426

Facebook
Twitter