Trump blæste på advarsel: Ankom til tonerne af The Rolling Stones

Donald Trump ankom til sit eget velkomstshow ved Lincoln Memorial til tonerne af The Rolling Stones. Selvom det britiske band tidligere har advaret ham mod at bruge bandets musik.

Melania og Donald Trump ankom til velkomstkoncerten i Washington D.C., som flere kunstnere har afvist at optræde til. (© Scanpix)

Advarslen var ellers ikke til at tage fejl af, da Donald Trump i maj sidste år valgte at fejre sin primærvalgssejr i staten Indiana med Rolling Stones-nummeret ’You Can’t Always Get What You Want’.

- The Rolling Stones har aldrig givet Trump-kampagnen lov til at bruges deres sange og har bedt dem om at stoppe med at spille sangene øjeblikkeligt, lød det dengang fra bandets talsmand.

Linkbox

Læs også

Fra glad cowboy til vred patriot: Trumps hovednavn tager én for fædrelandet

Alligevel havde Trumps hold sat Rolling Stones ’Heart Of Stone’ på anlægget, da Donald Trump sammen med sin kone spankulerede over fliserne i Lincoln Memorial og pænt hilste på statuen af USA’s 16. præsident, Abraham Lincoln, som ses som en af nationens største præsidenter.

Loading preview...

Det skete i forbindelse med den såkaldte 'Make America Great Again Welcome Celebration Concert' torsdag aften dansk tid, hvor bands og kunstnere som 3 Doors Down, Toby Keith og Sam Moore optrådte.

Efter selve valgresultatet viste, at Donald Trump ville blive USA’s næste præsident, lagde Mick Jagger også selv afstand til Trump.

- Alle udenfor USA er på en eller anden måde forvirret, sagt på en høflig måde, lød det fra bandets forsanger.

Linkbox

Læs også

Bruce Springsteen spillede hemmelig afskedskoncert for Obama

Dog har bandets trommeslager, Charlie Watts, sagt til Associated Press, at han regner med, at Trump vil besinde sig og være mindre radikal, når han får nøglerne til Det Hvide Hus.

Bandet har indtil videre ikke kommenteret brugen af ’Heart Of Stone’ ved koncerten.

Donald Trump har lige fra begyndelsen haft et mas med flere musikere, som først har bedt ham om at lade være med at bruge deres musik til hans kampagner og derefter har afvist at optræde for ham i forbindelse med hans indsættelse som den 45. præsident i USA.

Du kan se Trumps tale, som han holdt i forbindelse med koncerten, her.

Loading preview...