Vi hylder Bowie: Hvilke numre er du mest vild med?

Bowies karriere spænder over seks årtier - DR Kultur er nysgerrig efter at høre, hvad han har betydet for dig

Bowies stil var altid at skifte stil - både musikalsk og visuelt (Collage: Getty Images)

Opdatering onsdag: DR Kultur har lavet en optælling af brugernes yndlingsnumre, som du kan se her. Debatfeltet er fortsat åbent for indspark og gode historier. Se artiklen her.

Med en ikonisk karriere, der spænder over et halvt århundrede og 25 studiealbum, er det svært at snakke om hvorvidt man er Bowie-fan. Spørgsmålet er nok nærmere, hvilke af Bowies sange, man er mest vild med.

I anledning af at David Bowie er død, opfordrer DR Kultur brugerne til at pege på deres favoritter i feltet nedenfor. Der er nok at tage af hos en musiker, hvis fornemmelse for at skifte musikalsk ham altid har fulgt med tiden - og endda skabt tiden.

Hvad er dit yndlingsnummer?

Er man ikke til ikke til 'Low's maskinbegejstring, så er man måske til 80'ernes dansegulvsfiksering. Eller 'Young Americans'-periodens besættelse af soul.

Måske gør dommedagslyden i den aktuelle 'Blackstar' det måske for en. Måske er det Ziggy Stardusts glamrock'ede 'Life on Mars'. Og hvad med evigt aktuelle 'Heroes'? Der er nok at tage af og valget er dit.

Skriv titlerne på dine favoritter - og del gerne din begrundelse. DR Kultur samler et udvalg af de bedste numre i en artikel.