VIDEO Off Bloom om P3 Guld: Vi tager alle priserne næste år

P3 Guld er kendt for sine overraskelser. Det var ikke var en undtagelse i år med det spritnye band Off Bloom.

Det var tre glade bandmedlemmer, Mette Mortensen, Alexander Flockhart (i midten, red.) og Mads Christian Damgaard Christensen og ,der efter showet skulle ud at fejre aftenen med venner og familie.

Off Bloom lagde salen ned, da de i aftes optrådte til årets P3 Guld 2016.

Bandet har indtil nu været rimelig ukendt, og deres optræden var hemmelig, indtil de gik på scenen.

Derfor var det noget af en forløsning for de tre bandmedlemmer, Mette Mortensen, Alexander Flockhart (i midten, red.) og Mads Christian Damgaard Christensen, da de var færdige.

- Det var for fedt! Det skal vi gøre igen. Jeg kan ikke vente til næste gang, lød det i aftes fra sangerinden Mette Mortensen.

Efter P3 Guld-showet skulle de ud og nyde aftenen med venner og familie.

- Vores familie har været inde og se showet i aften, så vi glæder os bare til at se dem og fejre aftenen, lød det fra Off Bloom.

Glæden ville ingen ende tage for de tre, som havde givet salen en oplevelse med et flot sceneshow med dans og glæde, der strålede ud af trioen.

- Det var mega, mega fantastisk. Folk så så glade ud. Det er jo klart dansk musiks fedeste show overhovedet, siger Mads Christian Damgaard Christensen.

Skriver og producerer selv

Og Off Bloom har allerede lagt planer for, hvad der nu skal ske det næste år. De bor i Danmark, men skal en del til London for at skrive sange i byen, hvor deres pladeselskab også er.

- Vi vinder det hele næste år. Vi tager alle priserne, kom det grinende fra Mads Christian Damgaard Christensen.

Bandmedlemmerne, der alle er midt i 20'erne producerer og skriver selv deres musik.

Nummeret, de gik på scenen med hedder 'Love to hate it' og udkommer som deres første ep efter at have arbejdet med musikken i tre år.

Se, hvor glade de var efter deres P3 Guld-optræden i videoen øverst i artiklen.

Facebook
Twitter