VIDEO Dicte skal skuespille Lennons sange: Jeg vil udforske DNA’et i vor tids Mozart

Den 28. august slår Aarhus Teater dørene op til det første teaterstykke nogensinde baseret på John Lennons sange.

Kom bag om prøverne til det historiske teaterstykke og hør skuespillerne Dicte Westergaard Madsen og Jimmy Jørgensen fortælle om forestillingen. Klik på play.

I år kunne John Lennon have fejret sin 75-års fødselsdag, og i den anledning bliver sangene fra det legendariske Beatles-medlem for første gang omsat til de skrå brædder.

I april kunne Aarhus Teater og Frederiksberg-teatret Aveny-T nemlig offentliggøre, at de som de eneste har fået tilladelse af John Lennons enke Yoko Ono til at fortolke musikerens sange.

En af forestillingens hovednavne er skuespiller og sanger Dicte Westergaard Madsen.

- Det er som at få lov til at lege med guld og diamanter – som at sætte sig ind i en stor, fed Jaguar, siger hun.

- Det her kunne jeg simpelthen ikke sige nej til. Jeg kunne simpelthen ikke sige nej til at få lov til at udforske DNA’et i vor tids Mozart, siger Dicte Westergaard Madsen.

Teaterstykket, der bærer titlen ’Imagine’ efter John Lennons kæmpehit fra 1971 har premiere i Aarhus den 28. august, og fra oktober kan den opleves i København.

Kom bag om prøverne til det historiske teaterstykke og hør skuespillerne Dicte Westergaard Madsen og Jimmy Jørgensen fortælle om forestillingen i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk