VIDEO Hør Choir of Young Believers spiller nummer fra kommende album

Til P6 Beat Rocker spillede Choir of Young Believers blandt andet "Jeg ser dig" fra deres kommende album.

Har dit tv været tunet ind på DR1 søndag aften klokken 20 i løbet af de sidste mange uger, har du ikke kunne undgå at høre Choir of Young Believers, hvis nummer ”Hollow Talk” fungerede som titelmelodi til "Broen".

Nummeret stammer fra albummet ”This Is for the White in Your Eyes”, som udkom i 2008.

Gruppen Choir of Young Believers blev dannet af Jannis Noya Makrigiannis i 2006, der i nogle år var guitarist i bandet Lake Placid. Jannis Noya Makrigiannis har været en aktiv del af indie-scenen, siden han var helt ung.

Musik brugt til mere end Broen

Allerede et år efter, at Choir of Young Believers var blevet dannet, udkom den første EP ”Burn the Flag” i 2007. I 2008 kom så det egentlige debut-album, hvor sangen "Hollow Talk" er den mest kendte single, som ud over "Broen" har været med i flere serier og film i ind- og udland.

Et andet nummer, "Claustrophobia", fra samme plade lægger bunden på amerikanske Kid Cudi’s nummer Mojo So Dope fra 2009/2010.

Depeche Mode er fan

Bandet har turneret en del i USA igennem årene, og i 2014 erklærede Depeche Mode’s guitarist Martin Gore sig som fan af bandet. Kort derefter var Choir of Young Believers med på scenen som support under Depeche Mode’s Europa-tourné.

Det forventes, at der kommer nyt album fra Choir of Young Believers i starten af 2016. De to dansk-sprogede singler, som bandet spiller til P6 Beat rocker Koncerthuset i aften, er begge fra det kommende album.

Se Choir of Young Believers spille "Jeg ser dig" i videoen over artiklen her.

FacebookTwitter