VIDEO Korrespondent ved Princes hjem: Flere generationer sørger i lilla

Princes signaturfarve lilla går igen i de blomster og beskeder, som fans har efterladt ved stjernens hjem, fortæller Stéphanie Surrugue.

Natten igennem er hyldesterne til den nu afdøde musiker og sanger Prince strømmet ind fra nær og fjern.

Også ved hans hjem i Minneapolis, er reaktionerne på det pludselige dødsfald væltet ind.

Det fortæller DR's USA-korrespondent Stéphanie Surrugue, som befinder sig ved legendens hjem - og selvom det lige nu er midt om natten i USA, er der stadig sørgende fans.

- Folk sidder og beder, der er nogen, som sidder og græder, og folk kommer stadig og hænger lilla blomster, lilla balloner og breve – langt de fleste skrevet med lille bogstaver, fordi lilla jo altså var Princes signaturfarve, fortæller hun.

Fans har efterladt massevis af lilla blomster, balloner og afskedsbreve ved sangerens hjem. (Foto: mark Ralston © Scanpix)

Der er stadig ikke nogen forklaring på, hvorfor den populære musiker døde. Den eneste melding, som indtil videre er sluppet ud er, at han blev fundet livløs i en elevator i sit hjem, og at det ikke var muligt at genoplive ham.

- Alle spekulerer over dødsårsagen, for de første meldinger var influenza, og jeg har talt med adskillige Prince-fans i dag, som har været fuldstændig himmelfaldne over den meddelelse, fortæller Stéphanie Surrugue.

- Han bliver obduceret i løbet af i dag fredag, og forventningen er selvfølgelig, at den kaster mere klarhed over årsagen til dét, som har sendt hele USA’s musikindustri i chok.

Se Stéphanie Surrugue læse højt fra fans' afskedsbreve i videoen i toppen. Klik på play.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk