VIDEO Lukas Graham: "Jeg har ikke noget jantelov i mig"

Et kig i arkivet viser en Lukas Graham, der selv vil bestemme over stilen, er fortaler for Christiania og glad for computerspillet 'Warcraft'.

I 2012 viste Lukas Graham en journalist fra DR rundt på Christiania, hvor han er vokset op. I den forbindelse faldt der et par ord om bandets særlige stil.

Lukas Graham har kurs mod toppen af de amerikanske hitlister.

Men opskriften på bandets succes gav forsanger Lukas Forchhammer os såmænd tilbage i 2012, hvor han viste DR’s journalist rundt på Christiania, hvor han er vokset op.

Ikke lang tid efter skulle bandet optræde til finalen i X-Factor, og der blev både sagt ”fuck janteloven” og ”jeg vil skide på stylister”, som videoen i toppen viser.

Det var ikke første gang, at DR mødte Lukas Forchhammer på Christiania.

I 2004 interviewede TV-Avisen den dengang 15-årige Lukas om de ændringer, som normaliseringen af Christiania ville medføre.

Huse skulle rives ned, og en ny lokalplan ville gøre det muligt at opføre 25.000 kvadratmeter nybyggeri.

De planer huede ikke den unge christianit.

Men allerede et par år forinden, i 1998, var Lukas Forchhammer med i et andet DR-program, dog i en helt anden sammenhæng, end vi er vant til.

Dengang var den 10-årige Lukas glad for at spille computerspillet 'Warcraft', og det fortalte han om i det hedengangne it-program ’Surfing Suzy’.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter