VIDEO Nick Sway, Klub 27 og The Attic Sleepers skyder P6 Beat i gang

P6 Beat rocker Koncerthuset er skudt i gang for fjerde år i træk.

Så er P6 Beat rocker Koncerthuset skudt i gang. Og ansvaret for at få aftenen sendt godt af sted var lagt i hænderne på 18-årige Nick Sway fra Vejle, som blev en af de tre vindere af KarriereKanonen i år.

Han droppede ud af gymnasiet efter et halvt år for at spille musik, og den unge mand får det bedste frem i publikum, hvis de er klar på fællessang, som det var tilfældet på Skanderborg Festival i august.

Han åbner ballet med sine britisk poprock-inspirerede sange, hvis toner lyder hen ad The Kooks og Jake Bugg. Og det er ingen tilfældighed. Han har boet i England, så sprog og britisk attitude ligger ham nært.

Efter Nick Sway overtog Klub 27. Bandet består af Christian Guldborg Skotte og Haruna James Wasajja. De har lyd a la Steppeulvene og arbejder med hurtige lyriske sprogblomster, der kommer fra forsanger Haruna, som er tidligere rapper.

Da de vandt KarriereKanonen 2015 udtalte Haruna, at det musik, de gerne ville lave, skulle være lige så tidsløst som ”Kim Larsen, for sådan noget Kim Larsen-shit, det kan man ikke fucke med.”

The Attic Sleepers er det sidste af de tre bands, som skød aftenen i gang. Bandet består af de to venner, Mathias Barfod Boll og Matias Knigge Laursen.

For omkring fire år siden var de i Guatemala i byen Linquin. Her sad de i et loftrum og skrev de første sange sammen som The Attic Sleepers, og i januar 2015 udgav de en EP opkaldt efter byen med det lille loftrum i Guatemala.

The Attic Sleepers lægger sig genremæssigt op ad en lang og stolt tradition indenfor dansk indie-rock og pop med høj kvalitet.

Se dem i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk