VIDEO P3 Guld Retro: Se 9 prisvindere i det afgørende øjeblik

Som optakt til kåringen af årets P3 Talent den 16 oktober, skuer vi tilbage over ni år med musikalsk stjernedrys og nedbidte negle

'Og vinderen er.....'

Både Karl William, Kwamie Liv og Patrick Dorgan ventes at bide lidt negle fredag d. 16. oktober ved P3 Guld. De dyster om P3 Talentet, der er blevet uddelt siden 2003. Som optakt er der blevet gravet i arkivet og samtlige reaktioner er blevet klippet sammen.

En lang og spændende karriere

Hermed indskriver de sig i en perlerække af lovende danske solister og bands, der har sat et så stort aftryk på P3, at de har vundet en pris for det. Siden 2003 er prisen blevet uddelt til de danske bands og solister, der 'viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere' og 'meget vel kan give os næste års kæmpehit', som det hedder i motivationen.

Talentmassen

Og hvem er de så? Her er listen over alle vindere af P3 Talentet fra 2003 og frem til 2014, hvor Ukendt Kunstner løb med prisen:

Tue West, Thomas Buttenschøn, Choir of Young Believers, When Saints Go Machine, The Rumour Said Fire, Agnes Obel, Ulige Numre, Quadron og Ukendt Kunstner.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk