VIDEO P6 BEAT rocker: Dramatisk og storladen vokal betog Koncerthuset

Det tog Blaue Blume en tur på tværs af Nordamerika og syv måneder i sommerhus, før lyden var rigtig, men lørdag aften betog den Koncerthuset.

Se en bid af Blaue Blumes koncert i Koncerthuset. Klik på play.

Blaue Blumes stærke og mest kendetegnende træk er det dramatiske og storladende, der lader sig understrege af frontfiguren, Jonas Smiths, vibratovokal, der spænder fra falset til dybde.

Bandet forsøgte at finde deres helt særlige lyd i Kolding, men den danske by viste sig at være for lille, og de fire bandmedlemmer pakkede taskerne og rejste til Canada. Her købte den en minivan og kørte tværs over Nordamerika.

Syv måneder i sommerhus ledte til Spot og Roskilde

De vendte tilbage til Danmark med en bunke skitser til sange, som de over syv måneder arbejde på i et lejet sommerhus i Gilleleje. Et af numrene, der kom ud af det, var News Years Eve, der blev lagt på nettet af bandet, og kort tid efter havde en blog samlet det op.

Der gik ikke lang tid, før nummeret røg direkte til tops hos Det Elektriske Barometer på P3. Succesen gentog sig med nummeret Lost Sons of Boys. I foråret spillede Blaue Blume på Spot Festival i Aarhus og på Roskilde Festival med deres 2014-EP Beau and Loretta.

Lørdag aften betog det fire mand høje band Koncerthuset med deres særegne lyd, da P6 Beat rockede Koncerthuset.

Se en bid af Blaue Blumes koncert i Koncerthuset i videoen i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter