VIDEO Se dansk stjernerapper fyre den af på parkeringsplads

Se L.O.C optræde med sine hits 'De Bitches' og 'V.S.S.B' lige her.

I klippet herover kan du høre L.O.C.'s hit 'De Bitches' fra 2003.

Det velkendte grin og den rå rive-rundt-attitude var på plads, da rapperen Liam O' Connor - bedre kendt som L.O.C. - fredag sidste uge optrådte live med en række af sine største hits på en parkeringsplads ved DR Byen i København.

Koncerten var sat op i forbindelse med rapperens medvirken i det musikalske talkshow 'Moyo Live' på P3, der hver fredag byder på gæster og livemusik på P3 - og som i anledning af kommunal- og regionsrådsvalget havde lavet en KV17 specialudgave af programmet.

Kunne du ikke selv være til stede på parkeringspladsen, skal du dog ikke fortvivle, for her kan du både se den 38-årige stjernerappers liveudgave af 'De Bitches' og 'V.S.S.B'.

L.O.C. i voksenversion

L.O.C. debuterede tilbage i 1995 og har intet mindre end 10 studiealbum, en stribe ep'er, opsamlingsalbummer og mixtapes bag sig.

I et interview til DR før livekoncerten i Moyo Live afslørede han dog, at han har lagt en del af drengerøven og gangsterattituden bag sig.

Hør L.O.C.'s live version af nummeret V.S.S.B fra albummet Sakrilegium.

- Mange rappere går meget op i aldrig at blive voksne, og det stritter lidt på mig, når folk taler om det. Jeg er 38 år, og jeg skal sgu ikke prøve at være ung med de unge. Man ville jo heller ikke bifalde en 28-årig, der opførte sig som en på 15, vel?, siger Liam O’Connor, der sidste år også kunne føje titlen far til cv'et, da han fik en søn med sin hustru, skuespillerinden og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller.

- Jeg skal ikke lyve mig hårdere, end jeg er, eller gøre mig dummere, end jeg er. Jeg skal være mig. Og så må musikken følge med den udvikling, som mit liv tager, lød det fra rapperen.

Hør fredagens udsendelse og de andre udgaver af 'Moyo Live' ved at klikke på linket herunder.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve