X Factor-dommer udgiver støttesingle efter London-brand

Robbie Williams, Emeli Sandé og One Direction-stjernen Liam Payne synger med på velgørenheds-single, der skal hjælpe pårørende til Grenfell Tower-branden.

Emeli Sandé, Robbie Williams og Liam Payne synger blandt andre på Simon Cowells single. (© Scanpix)

’Bridge Over Troubled Water’.

Sådan lyder titlen på den nye single, der skal samle penge ind til beboerne i Grenfell Tower i London.

Bag singlen står Simon Cowell, der er kendt som den hårde britiske X Factor-dommer og skaberen af talentshowet. Han skrev i sidste uge på Twitter, at han ville gå i gang med at finde britiske musikere til at lave singlen, og nu er nummeret altså klar.

Singlen er en coverudgave af Simon & Garfunkels legendariske nummer med samme titel og blandt sangerne, der medvirker, er Robbie Williams, Bastille, Rita Ora, Emeli Sandé, Leona Lewis samt One Direction-sangeren Liam Payne.

Over 50 musikere er med

- Efter den tragiske brand i Grenfell Tower i Vestlondon er musikbranchen gået sammen om at indspille en single for ofrene efter ulykken. Over 50 musikere har stillet deres tid og støtte til rådighed for at få dette til at kunne lade sig gøre, skriver Simon Cowell på siden, hvor man kan købe singlen.

Indtægterne fra nummeret vil ifølge Cowell gå til dem, der er ramt af ulykken.

Grenfell Tower, der er en 24 etager høj lejlighedsbygning, brændte sidste uge. 79 personer menes at være omkommet i branden, hvilket gør den til den mest dødelige brandulykke i Storbritannien i de seneste 100 år.

Facebook
Twitter