Nabiha havde nær født under stort DR-show: Det var noget af en vild oplevelse

En højgravid Nabiha måtte i sidste øjeblik springe fra stort juleshow.

Nabiha var tæt på at føde sin søn i DR Byen kort før et stort juleshow. Her ses hun på scenen under en Grøn Koncert. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Egentlig var det meningen, at en højgravid Nabiha skulle have optrådt med sin nye julesang 'Holiday Feels' i DR's Store Juleshow, der sendes lørdag aften.

Men sådan gik det ikke, for sønnike ville ud.

- Jeg nåede lige akkurat at være med til prøverne, men inden jeg forlod DR Byen var mit vand gået, og så gik det ellers stærkt, fortæller Nabiha.

- Det var noget af en vild oplevelse – men hey, hvis det var mig, der lå derinde og hyggede, mens Symfoniorkestret spillede så smukt, så ville jeg nok også gerne ud før tid, tilføjer sangerinden.

Lyt til Nabihas julesang her, mens du læser videre:

0:00

Skulle have sunget julesang live for første gang

Det var ellers første gang, at Nabiha skulle have optrådt med 'Holiday Feels'.

Hun havde derfor glædet sig helt vildt til at stå i Koncertsalen og synge den akkompagneret af DR Symfoniorkestret.

- Det ville have været mit sidste spillejob i år, og jeg kunne ikke forestille mig en finere måde at slutte året på. Men sådan blev det bare ikke lige, siger hun.

Mens Nabiha tog til fødegangen, blev det hurtigt besluttet, at sangerindens tre veninder Matilde Lou, Line Krogholm og Anne Sofie Steen skulle overtage sangen, og derfor er det dem, der serverer Nabihas nye julesang i det store DR-show.

Du kan se veninderne synge Nabihas julesang her:

- Jeg synes, det var en helt fantastisk løsning, når jeg nu ikke selv kunne være med. Jeg er dybt taknemmelig for DR's forslag, og at Anne Sofie, Line og Matilde kunne træde til og sprede den gode julestemning på mine vegne, siger Nabiha.

Klar med ny musik trods barsel

Til gengæld har sangerinden måttet vente – ligesom alle andre – med at se, hvordan veninderne klarede det under showet, der blev optaget tidligere på måneden.

Hun kommer derfor til at se med lørdag aften.

- Jeg har hverken set eller hørt noget endnu. Jeg har jo levet i en lille boble i den seneste tid. Men jeg glæder mig helt vildt til at se hele showet, og selvfølgelig særligt 'Holiday Feels'. Jeg er sikker på, det bliver helt perfekt.

Det er endnu usikkert, hvornår Nabiha er tilbage fra barsel, men en ting er sikkert: Hun er snart klar med nye sange, som allerede er færdigproduceret.

- Der kommer ny musik fra mig i begyndelsen af 2019, og det jeg glæder mig sindssygt meget til. Mit team og jeg har arbejdet på højtryk for at have musikken klar, så mit fokus kunne være på min lille nye familie.

DR's Store Juleshow sendes lørdag aften klokken 20.30 på DR1.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk