Nana topper børnenes tv-liste

Alle husker pigen Nana, som Sebastian sang om. Om kort tid kan tv-serien genses på nettet. Det har brugerne på dr.dk/bonanza bestemt.

Det blev miniserien om pigen Nana, der løb med førstepladsen i afstemningen om børneprogrammer på DRs Bonanza - sitet som lægger guld fra arkiverne ud på nettet.

Og hvem husker ikke Nana, som Sebastian sang om, og som skuespilleren Jesper Christensen var far til. Altså i tv-serien, som blev sendt i 1988. Nana selv blev spillet af barnestjernen Barbara Topsøe-Rothenborg.

Serierne bliver nu digitaliseret

En anden forrygende barnestjerne, Mads Bugge Andersen som Buster, løb med 2. pladsen på Bille Augusts serie over Bjarne Reuters forlæg.

Og derudover er det værd at bemærke at Jess Ingerslev og Tom McEwan er med hele to gange med både Omsen og Momsen samt Ude på noget (med Ghita Nørby) på en flot 3. plads.

Serierne bliver nu digitaliseret og lagt ud i fuld længde på dr.dk/bonanza sammen med de øvrige i listen her:

1. Nana 2. Busters verden 3. Ude på noget 4. Kaj og Andrea 5. Bullerfnis 6. Omsen og Momsen 7. Jul på slottet 8. Cirkeline 9. Sørøver Sally 10. Jul i Gammelby

1,9 millioner klip er blevet vist

Bonanza-sitet, der baserer sig på afstemning og afspilning fra den nye hjemmeside dr.dk/bonanza, har fået en overvældende modtagelse af brugerne.

Siden sitet gik i luften den 16. januar har der været 82.000 besøg om ugen i gennemsnit og omkring 1,9 millioner klip er blevet vist, hvilket svarer til 7 viste klip per besøg. Det viser tal fra DRs Medieforskning.

Hen over de 12 uger, hvor afstemningen løber, vil der hver uge være en ny kategori at stemme på. Kategorierne spænder fra børneprogrammer, nyheder og historie til satire og underholdning.

Indtil nu har kategorierne underholdning og børneprogrammer været på, og lige nu kan du stemme om musik. Det hele sker på dr.dk/bonanza

Facebook
Twitter