Nephew annoncerer comeback på sommerens Smukfest

Nephews fans kommer til at kunne opleve det populære band på Bøgescenen til sommerens Smukfest.

Simon Kvamm og vennerne i Nephew vender tilbage efter fire års pause. Med sig har de et nyt medlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. (Foto: © TORBEN CHRISTENSEN, Scanpix)

Tidligere på måneden meddelte det danske band Nephew, at bandmedlemmerne samler sig og vender tilbage efter fire års pause.

Det er med to koncerter i Jyske Bank Boxen i Herning 5. oktober og i Royal Arena i København 6. oktober næste år.

Men allerede til sommer kan utålmodige fans komme til at opleve bandet på Smukfest.

- Fra et musikstudie i Hamburg kan vi hermed meddele, at vi til sommer vil skrive videre på vores Smukfest-historie og træde op på Bøgescenen igen, skriver bandet på Facebook.

Nephew har solgt over en halv million albums, modtaget ni DMA-priser, 13 Gaffa Awards og fem priser ved P3-Guld siden gennembruddet i 2004.

Begge koncerter i oktober blev udsolgt på meget kort tid.

- Vi er stadig i granatchok over den voldsomme interesse for vores to arena-koncerter til næste efterår, skriver bandet videre.

- Men inden da har vi fået to invitationer vi måtte sige kæmpe ja til, simpelthen fordi vi elsker det danske sommerland. Den ene kommer fra Skanderborg.

Nephew nævner ikke, hvilken anden invitation der er tale om.

Siden bandets sidste optræden har Nephew optaget et nyt medlem. Det er musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy.

/ritzau/