Netflix får kras kritik for utroskabsrygter i hit-serie: 'Det er usmageligt'

Dronning Elizabeth har en affære i den nye sæson af Netflix-hittet 'The Crown'. Og det vækker harme.

Olivia Colman som Dronning Elizabeth II i Netflix-serien 'The Crown'. Tredje sæson har premiere den 17 november. (Foto: Sophie Mutevelian © Netflix)

Tredje sæson af den anmelderroste serie 'The Crown' lover sex, forræderi og drama.

Men det er ikke alle, der er lige begejstrede.

Dickie Arbiter, der er tidligere pressechef for dronning Elizabeth II, raser nemlig over, at Netflix i tredje sæson af den hypede serie antyder, at dronningen har haft en affære med Lord Porchester, der havde ansvaret for hendes væddeløbsheste.

Dickie Arbiter kalder scenerne 'usmagelige og ubegrundet' i et interview med The Times og tilføjer:

- Dronningen er den sidste person i verden, der nogensinde har overvejet at kigge på en anden mand, siger han.

Får kritik for at skildre utroskab, undertøj og overdosis

Allerede i seriens første sæson hentydes der til, at der findes et intimt og hemmeligt forhold mellem dronning Elizabeth II og Lord Porchester.

Men serien er kun fiktion, hvis man spørger Dickie Arbiter.

- Der er ingen, der kender samtalerne mellem den royale familie, men folk fortæller alligevel historien, som de vil, og vil gøre det til en sensation, mener han.

Rygterne om at dronningen, i serien spillet af Olivia Colman, og Lord Porchester, spillet af Joseph Kloska, har haft et intimt forhold til hinanden, har floreret i den engelske presse i årevis.

Og dronningen har ganske rigtigt også haft et tæt forhold til Lord Porchester indtil hans død i 2001, men der er aldrig nogen, der har bekræftet historien.

Lord Porchester var manager og nær ven af dronning Elizabeth. Her ses de til hestevæddeløb sammen. (Foto: Tim Graham © (c) Getty images)

Tv-seriens producer Peter Morgan har tidligere fortalt, at han flere gange om året mødes med medlemmer af eller tæt på kongehuset for at drøfte 'The Crowns' handlingsforløb, men de har tidligere afvist at gå ind i debatten om serien.

Den nye sæson har også fået kritik for at vise prinsesse Anne i frækt undertøj og prinsesse Margaret, der tager en overdosis medicin.

Tredje sæson af 'The Crown' kan ses på Netflix fra den 17. november.

FacebookTwitter