Nikolaj Hübbe er ny dommer i Vild med dans

Nikolaj Hübbe overtager Allan Tornsbergs plads i dommerpanelet i den nye sæson af Vild med dans.

Når den nye sæson af Vild med dans ruller over skærmen til september, bliver det med den 43-årige kongelige balletmester Nikolaj Hübbe i dommerstolen.

- Jeg var først lidt forbavset over tilbuddet, for det har jeg aldrig overvejet. Men jeg har beskæftiget mig med dans hele mit liv og er bredt optaget af alt, der har med dans og formidling af dans at gøre - så jeg sagde ja, siger Nikolaj Hübbe.

"En sjov udfordring"

Han overtager pladsen fra Allan Tornsberg, der har siddet i dommerpanelet de sidste fem sæsoner af programmet, men som nu trækker sig fra posten, fordi han har projekter i New York, hvor han også er bosat.

- For mig personligt bliver det en sjov udfordring at trække min erfaring fra ballettens verden over i "Vild med dans"-universet - forhåbentlig også til glæde for programmets dansere, deltagere og seere, siger han.

Blev beskyldt for kokainmisbrug

Nikolaj Hübbe har senest været i medierne, da han blev beskyldt for at have et kokainmisbrug i en konsulentrapport om miljøet blandt danserne på Den Kongelige Ballet. Beskyldninger han dog selv har afvist.

- Jeg er dybt rystet, krænket og meget ulykkelig over de ubegrundede rygter, der er sat i omløb. Jeg har ikke flere kommentarer, sagde han i sit hidtil eneste modsvar til rapporten i starten af juli.

Kilde: Ritzau

FacebookTwitter