Nøgne Thorning og Løkke skal sælge Ekstra Bladet

En næsten nøgen Helle Thorning og en næsten lige så nøgen Lars Løkke Rasmussen skal sælge Ekstra Bladet over for annoncørerne i en ny kampagne.

En næsten nøgen Helle Thorning og en næsten lige så nøgen Lars Løkke Rasmussen skal sælge Ekstra Bladet over for annoncørerne i en ny kampagne.

Det skal naturligvis understreges, at der er tale om ren billedmanipulation.

Nøgen med rød roseI helsidessannoncer i Børsen i dag står Helle Thorning nøgen med en rød rose i armene, mens Lars Løkke Rasmussen er blevet udstyret med en baby i sine nøgne arme.

I den medfølgende tekst står der under Helle Thorning-Schmidts billede.

- Annoncér i et medie, der ved, hvad danskerne vil have. Når danskerne googler Helle Thorning er det oftest sammen med ordet "nøgen". Og hos Ekstra Bladet har vi altid skrevet, om det der interesserer danskerne.

Engelbrecht: Det siger noget om Ekstra BladetDet socialdemokratiske folketingsmedlem fra Sønderborg Benny Engelbrecht lader sig ikke umiddelbart forarge over at se sin partiformand nøgen.

- Det siger mere om Ekstra Bladet, og ærligt talt lader jeg mig mere forarge, når aviserne skriver historier om vores politik, der er usande, siger Benny Engelbrecht til dr.dk/p4.

Han ville dog ønske, at det nederst i annoncen fremgik, at der er tale om billedmanipulation.

- Der er jo ikke tale om, at de har et nøgenbillede af Helle Thorning eller Lars Løkke Rasmussen for den sags skyld, siger Benny Engelbrecht.

Herunder kan du se billederne fra annoncerne.

  • lars løkke, annoncekampagne (Foto: Ulrik Bang- DR Syd)
  • helle thorning-schmidt, annoncekampagne (Foto: Ulrik Bang- DR Syd)
1 / 2
Facebook
Twitter