VIDEO Store øjeblikke: Se danske og internationale stjerners hits fra Northside 2016

Dr.dk har samlet nogle højdepunkter fra weekendens Northside Festival. Både rockkometerne fra The Minds of 99 og poplækkerier fra Lukas Graham er med.

Niels Brandt i front for The Minds of 99, der indtog Northsides Grøn scene lørdag eftermiddag. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Årets Northside Festival blev lukket ned med en funky fest fra amerikanske Beck, der havde ladet sine seneste sidste års afdæmpede udgivelser ligge i skuffen og i stedet omdannede Ådalen til en dansescene.

For syvende gang var Aarhus rammerne for en weekends musikmekka, dar har budt på alt fra elektroniske hårdtpumpende beats til mere dansevenligt punkrock og bløde poptoner, som fik samlet både unge og garvede festivalgængere i fællesomkvæd.

Dr.dk har samlet flere af højdepunkterne fra årets Northside festival herunder.

Du kan se hele koncerten med Alex Vargas fra Northside 2016 her:

OBS! Videoerne fra Northside fungerer ikke længere, da DR ikke længere har rettigheder til at vise dem.

Fredag aften fik den i øjeblikket internationalt efterspurgte Lukas Graham både piger og drenge, mænd og kvinder til at synge med på både megahittet '7 Years' og 'Happy Home', som den 27-årige Lukas Graham måtte starte på et par gange, da han blev så overvældet, at han glemte teksten.

Et af årets absolut topnavne var den rutinerede punkrocker Iggy Pop, der bruge en hel del tid på at danse rundt og lod sig hylde nede af publikum nede foran Grøn scene fredag aften.

Lørdagen bød på danske The Minds of 99, der af musikkritikerne tidligere på året fik prisen for årets album med pladen 'Liber' og samtidig blev kåret til årets orkester.

Bandet er på en større festivalturné i løbet af sommeren og fik Northside publikum med på en fællessang af 'Stjerner på himlen'.

Du kan se hele koncerten medhttps://www.dr.dk/tv/se/minds-of-99-tv/minds-of-99-live-fra-northsideThe Minds of 99 her:

Den bare 22-årige Jake Bugg samlede et stort antal mennesker foran Grøn scene søndag eftermiddag. Den unge brite har netop udgivet sit tredje album og spillede blandt andet 'Lightening Bolt', som du kan se her:

De tre søstre i danske Velvet Volume har med deres rock'n'roll-lyd godt fart på i øjeblikket. Søndag eftermiddag gæstede de P6 Beat scenen.

Du kan også se hele koncerten med de britiske indierockere Bloc Party:

FacebookTwitter