VIDEO Carsten Holm fra P6 BEAT: Hør Danmarks bedste liveband på Northside

Carsten Holm, vært på P6 BEAT og konferencier på P6 BEAT-scenen, anbefaler bands, du ikke skal gå glip af på Northside Festival 2015.

For andet år i træk har P6 BEAT fået lov til at få sin egen scene på Northside Festival, og P6 BEAT-vært Carsten Holm er den ene del af værtsparret, der skal guide folk sikkert igennem den musikalske slikbod af fremragende bands. Vi har bedt ham komme med tre anbefalinger:

- Jeg tænker en lille rave med nogle gamle ravere: Underworld! Jeg har altid haft en stor drøm om at opleve dem på en festival under åben himmel en sen sen nattetime, hvor der samtidig er en lille bitte smule lyst ude i horisonten. Jeg tror, det bliver meget, meget fint, siger Carsten Holm.

Underworld spiller lørdag 01:00 på Blå Scene

Libertines-sangskriver giver Noel Gallagher baghjul

- Nummer to kan være Carl Barât & The Jackels. Carl Barât, som også har været en del af The Libertines sammen med Pete Doherty, er gået solo ad flere omgange. Senest med Carl Barât & The Jackels, som spiller meget oldschool britisk, skramlet, råt rockmusik.

- Sådan lidt som Noel Gallagher, hvis han måske kunne finde på at snige sig til at lave en fed rockplade en gang. Sådan en har Carl Barât & The Jackels i hvert fald lavet her i løbet af 2015, og jeg glæder mig til at opleve dem live.

Carl Barât & The Jackels spiller fredag 14:15 på P6 BEAT-scenen.

Sidst, men ikke mindst, anbefaler Carsten Holm dem, han kalder Danmarks bedste liveband: Spids Nøgenhat. Hør hvorfor i videoen ovenfor.

De spiller i øvrigt fredag kl. 01:00 på P6 BEAT-scenen

Følg dækningen af årets festival på dr.dk/Northside, hvor vi livestreamer koncerter hver dag under festivalen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk