Nyt album fra Michael Jackson på vej

Et par håndfulde gamle og nye sange, der ikke før har været udgivet, udkommer til november. Bagefter venter hele ni andre album med The King of Pop.

Vi kender det godt. En stor popstjerne dør og vupti, så kommer der den ene cd efter den anden med sange, der ikke før har været udgivet.

De fleste af os havde jo nok også regnet med, at det samme ville ske med den produktive popkonge Michael Jackson, der døde sidste år 50 år gammel.

Nu skriver det amerikanske magasin Rolling Stone i hvert fald på sin hjemmeside, at Sony Music er klar med ti nye og gamle sange på et album med Michael Jackson, der udkommer til november.

Samarbejde med Akon

Sangene er dels en række helt nye sange, hvor The King of Pop har samarbejdet med populære nutidige kunstnere som Will.i.am, Akon og Ne-Yo, og dels en håndfuld gamle sange fra Jacksons gyldne periode omkring udgivelsen af albummet "Bad" i 1980'erne, skriver Gaffa.dk.

Som om det ikke var nok er planen hos Sony Music at udgive hele 10 album med den afdøde stjerne, der ofte optog op imod 20-30 sange til hvert album, selvom det naturligvis er i overkanten af, hvad der findes på en almindelig popplade. Derfor er der altså rigeligt af materiale at tage af.

Dog vil nogle af de kommende album være genudgivelser af gamle Jackson-album. Der er også planlagt en dvd-udgivelse.

FacebookTwitter