Oh No Ono går i opløsning

Den danske band Oh No Ono spiller deres sidste koncert på fredag og har ingen planer om at udgive mere musik sammen, det skriver bandets hjemmeside.

Efter to albums og et hav af koncerter går bandet Oh No Ono i opløsning.

Det skriver bandet på deres hjemmeside og trommeslager Kristoffer Rom, bekræfter til GAFFA.dk:

- Oh No Ono går i opløsning og har som udgangspunkt ikke planer om at udgive flere album.

Siden debutalbummet "Yes" fra 2006 har Oh No Ono været et stærkt navn på den danske musikscene. Særligt forsangeren Malthe Fischers "Mickey Mouse"-stemme har skilt sig ud og givet gruppens musik en særlig lyd.

"Vi er tourtrætte"

Trommeslager Kristoffer Rom fortæller, at Oh No Ono efter flere år som tour-band er godt trætte af turnélivet og, hver især gerne vil fordybe sig i de individuelle projekter de er i gang med.

- Det er gået op for os, at for at leve af det her, så skal vi spille sindssygt mange jobs, hvilket kræver virkelig store menneskelige fravalg og ressourcer, som vi ikke har lyst til at give afkald på, siger Kristoffer Rom til GAFFA og tilføjer:

- I takt med, at vi hver især har fået forskellige projekter, og nydt at arbejde på andre måder med andre mennesker, nåede vi sammen frem til, at Oh No Ono ikke er det rigtige for os.

Havde advaret på Facebook

I starten af november meddelte Oh No Ono via Facebook, at deres koncert til Det Elektriske Barometers 25 års fødselsdag ville være en af gruppens sidste og i dag bekræfter gruppen altså sin endelige opløsning.

Oh No Ono spiller deres sidste koncert sammen fredag den 2. november. Sammen med blandt andre Michael Møller, The Rumour Said Fire og Jonas Bjerre deltager Oh No Ono i koncerten til fordel for Moono!-studiet, der for nylig var udsat for et større indbrud.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter