Ole Stephensen vil i Folketinget

I en alder af 61 år springer Ole Stephensen ud som folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti.

Ole Stephensen meldte sig ind i partiet for snart et år siden. (Foto: © ASGER LADEFOGED, Scanpix)

- Hvis alt går vel, bliver jeg opstillet for Det Konservative Folkeparti på et møde i Taastrup Kulturcenter torsdag aften.

Det fortæller tv-vært Ole Stephensen til eb.dk.

Han er blandt andre indstillet af Høje-Taastrups konservative borgmester Michael Ziegler, der i august 2014 sagde nej til af blive formand for partiet og i stedet overlod opgaven til nuværende justitsminister Søren Pape Poulsen, der dengang var borgmester i Viborg.

Han meldte sig ind i partiet for snart et år siden, på Det Konservative Folkepartis 100 års fødselsdag. Han siger også til eb.dk, at han tidligere har været medlem af Det Radikale Venstre i en kort periode, men at det '...ikke lige var ham på det tidspunkt'.

Kender Naser Khader

Det var tilsyneladende Naser Khader, der overtalte Ole Stephensen til at melde sig ind i Det Konservative Folkeparti.

- Jeg har i mange år kendt det konservative folketingsmedlem Naser Khader. Han har ligesom jeg en fortid i Det Radikale Venstre, men i modsætning til ham, har jeg ikke taget turen via Liberal Alliance til Det Konservative Folkeparti, siger Ole Stephensen til eb.dk.

Jarl Friis-Mikkelsen og Ole Stephensen blev i 1980'erne kendte for deres Walter og Carlo-film. (Foto: © Nikolai Linares, Scanpix)

Det er meningen, at han skal repræsentere både Taastrup og Brøndbykredsene i Storkreds Københavns Omegn, hvor Rasmus Jarlov er valgt i Gentoftekredsen.

Ole Stephensen er blandt andre ting kendt fra 'Walter og Carlo filmene’ med Jarl Friis-Mikkelsen og som vært på Go' Morgen Danmark på TV2.