Olsen Banden bliver til musical

Olsen Banden har været på spanden, set rødt og været i Jylland. Nu vil Egon Olsen, Benny og Kjeld også snart være en musical. Skuespillerne offentliggøres onsdag.

Der kan laves en musical ud af mange klassikere. 90'er-filmen 'Den eneste ene' blev et hit på scenen. Det samme ser ud til at blive tilfældet for tv-serien 'Matador', der allerede er udsolgt.

Nu er det så blevet selveste Egon Olsen, Benny og Kjeld, der indtager scenen med sang og dans.

Den eneste Egon

Jo, den er god nok. Produktionsselskabet The One And Only Company, der netop stod bag den populære 'Den eneste ene', har nemlig løftet sløret for, at en musicaludgave af dansk films nationalklenodie, 'Olsen Banden' er næste hold på scenen.

Detaljer om opsætningen bliver offentliggjort i morgen onsdag. Her vil det også komme frem, hvilke skuespillere og sangere, der skal løfte arven efter Ove Sprogøe, Poul Bundgaard, Morten Grunwald og Kirsten Walther, der spillede Yvonne.

Stadig tys tys

Hvem, der er komponist, sangskriver, manuskriptforfatter og instruktør på projektet er også stadig hemmeligt.

En ting er dog sikkert - Jesper Winge Leisner er producent, men plejer da også selv at være god for et par sange.

Musicalen får premiere i begyndelsen af 2008, når Olsen Banden kan fejre 40-års jubilæum.

Nordisk Film har i alt lavet 14 film om Olsen Banden fra 1968 til 1998, og de fire af dem figurerer på listen over de 15 mest sete biograffilm i Danmark i de seneste 30 år.

Facebook
Twitter