Olsen-Banden skal skaffe Andeby læsere

Folkene bag Anders And og Co. har fundet opskriften på salgssucces. I næste nummer er Olsen-Banden med for at fyre op under salget.

Først var det Sidney Lee og vores statsminister Lars Løkke Rasmussen, der blev skrevet ind i historien "Turen går til Danmark" i Anders And-bladet. Nu er det så filmaktuelle Olsen-Banden, der skal hjælpe det tidligere så kriseramte blad med at få flere læsere.

For Anders And-bladet blev revet ned af hylderne, da Anders og ungerne i bladet fra den 16. september gæstede Danmark og mødte både dronningen, statsministeren og reality-stjernen.

Forsøg på at sælge flere blade

I det nye nummer søger Anders And så hjælp hos Olsen-Banden, da han ved et uheld kommer til at låse sig ude af Onkel Joakims pengetank, selv om han skulle passe på sin gnieronkels penge.

Egon Olsen og co. viser sig dog ikke at være til at stole på, og pludselig kommer Bjørnebanden også ind i billedet.

Historien med den folkekære bande kommer som et led i forsøget på at genrejse Anders And-bladets popularitet i Danmark. Salget har på det seneste svigtet kraftigt, men Egmont Serieforlaget ser nu ud til at have fundet opskriften på succes.

Løkke og Lee hjalp på salget

Bladet "Turen går til Danmark" fra 16. september blev udsolgt i 3321 butikker landet over, og mange interesserede har siden forgæves forsøgt at få fingrene i et eksemplar, skriver Ritzau.

Andeby er kendt for at være beboet af alle mulige væsner - især ænder - men ikke af rigtige mennesker. Egon, Benny og Keld bliver dog ikke andebyficeret og gjort til dyr, men optræder i det nye nummer som rigtige mennesker.

Stegelmann ikke begejstret

I "Turen går til Danmark" måtte Lars Løkke Rasmussen og Sidney Lee lide den skæbne at blive gjort til grisebasser i skikkelse af figurerne Lars Grynte Grismussen og Slibri Lee.

Anders And-historien udkommer i øvrigt samme dag, som en ny animationsfilm med Olsen-Banden får premiere i landets biografer den 14. oktober. Olsen-Bandens besøg i Andeby begejstrer dog ikke tegneserie-kender Jakob Stegelmann fra DRs Troldspejlet:

- For mig virker det som et desperat forsøg på at skabe opmærksomhed om bladet. Deres løssalg er jo raslet ned, siger Jakob Stegelmann, som er fast abonnent, udtalte tv-værten til dr.dk i forbindelse med sidste "kendis-udgave" af bladet.

Facebook
Twitter