Oscar-festen synes reddet

Oscar-festen 24. februar er reddet. Det siger formanden for Oscar-akademiet. En aftale mellem forfattere og producentes kan måske skrives under i næste uge.

Der er "ingen tvivl om", at Oscar-uddelingen 24. februar vil finde sted som planlagt trods den igangværende strejke blandt forfatterne.

Det slår formanden for Oscar-akademiet, Sid Grant, fast. Han siger, at "tingene ser meget, meget godt ud nu".

Tæt på gennembrud

Der har i et par dage været rapporter om et gennembrud i forhandlingen mellem forfatterne og producenterne, skriver BBC News.

Hollywood-magasinet Variety skriver, at strejken kan slutte allerede i næste uge. Bladet skriver, at forhandlingerne fortsætter, men at der fortsat skal arbejdes for at få en aftale i stand.

Tv-stationer forbereder sig

t andet blad, The Hollywood Reporter, oplyser, at de store amerikanske tv-stationer forbereder sig på, at strejken snart er slut.

Når først den nye aftale er skrevet under, ventes det at tage mellem fire og seks uger, før de populære drama- og komedieserier er tilbage på amerikanernes tv-skærme.

Blandt de 115 nominerede til de eftertragtede Oscar-statuetter er den dansk-amerikanske skuespiller Viggo Mortensen. Han er nomineret for bedste hovedrolle i filmen Eastern Promises.

DR2 viser et sammendrag af Oscar-festen mandag 25. kl. 23.00.

Facebook
Twitter