Oskar, Bastian og Gustav fik lov at møde deres yndlingsværter: Nu bliver jeg populær!

Tre brødre fik lov at møde P3-værterne fra 'Curlingklubben', da de var på besøg i Tebstrup ved Skanderborg.

(© Jørn Bonde)

- Hvad sagde Jesus, da han gik ind i taxaen?

12-årige Gustav Hjarsen fniser. Han er i gang med at fortælle P3-værter Maria Fantino og Christian Bonde en joke.

- Det ved jeg ikke, siger Christian Bonde.

- Sømmet i bund!, griner Gustav Hjarsen.

Han og hans to brødre, Oskar og Bastian, fik nemlig lov at møde nogle, for dem, helt særlige personer, da holdet bag programmet 'Curlingklubben' på P3 onsdag besøgte Tebstrup ved Skanderborg, hvor de tre brødre bor sammen med deres forældre og to storesøstre.

Der blev fortalt jokes og grinet i Tebstrup Forsamlingshus. - Hvorfor tør tyren ikke gå i supermarkedet?, spørger Gustav Hjarsen. - Det er fordi, der er alt for mange køer! (Foto: Jørn Bonde)

Deres far, Martin Hjarsen, kommer nemlig ofte i Tebstrup Forsamlingshus, som P3 besøgte i denne uge. Så da han hørte, P3 kom forbi, var det en helt særlig mulighed for hans tre sønner at få lov at møde folkene bag 'Curlingklubben'.

- Det bliver de så glade for. De elsker at høre programmet og de synes, værterne er så sjove, siger Martin Hjarsen, der også selv er glad for at høre 'Curlingklubben'.

- Det er super dejligt og super underligt

Besøget i Tebstrup kommer af, at P3-vært Christian Bonde faktisk kommer fra byen, og derfor blev det et af de steder, P3 i denne uge har sendt fra i forbindelse med et tema om sociale medier.

Og når værterne rykker ud af studiet i DR Byen betyder det også, at de møder nogle andre mennesker, end de plejer.

- Det er super dejligt, og det er super underligt. Det er en kæmpe kompliment, men det er syret, for når man er inde i det her kæmpe 'sløjdlokale' af et studie, som vi sidder i i DR Byen, så kan jeg godt glemme, at jeg sender for nogle rigtige mennesker, lyder det fra Maria Fantino.

Oskar, Bastian og Gustav Hjarsen på henholdsvis 8, 10 og 12 år lytter til 'Curlingklubben' når de sidder i bilen på vej hjem fra skole sammen med deres mor og far.

For selvom programmet godt kan være lidt frækt, som de siger, så er det bare sjovt, synes de.

- De griner meget, værterne. Og fortæller platte jokes. Og det synes jeg er sjovt, siger Bastian Hjarsen.

- Og nu bliver jeg populær!, lyder det fra storebroren Gustav om mødet med de to værter.

Bekymrende på den hyggelige måde

Vært Christian Bonde havde dog langt fra regnet med, at der var folk fra hans egen hjemby, der ville troppe op for at hilse på.

- Det er jo helt sindssygt at komme hjem til der, hvor man kommer fra, og så står der ti mennesker, som gerne vil hilse på en på grund af ens arbejde. Det er virkelig underligt, siger han.

- Og så er det ret sjovt, at der kommer tre børn, der elsker vores program. Mest fordi, vi altid går op i at sige, vores program ikke er til børn, griner Maria Fantino.

- Ja, det er også lidt bekymrende. Men på den hyggelige måde, siger Christian Bonde.

Men det er vigtigt for de to værter, at de rammer lyttere i hele landet, og derfor er de glade for, når det viser sig, de har ramt rigtigt.

- Det er noget, vi har fokus på i programmet. Det skal ikke kun være noget, der sker i København, men også Jylland, Fyn og Bornholm, siger Maria Fantino.

- Og så synes jeg bare det her viser, at du godt kan lave ungdomsradio, der rammer bredt. Der har været både børn, unge og ældre i dag og det betyder, at vi laver noget, som mange synes er sjovt, siger Christian Bonde.

P3-værterne er både glade og overraskede over, at flere kom forbi i Tebstrup for at hilse på. - Det kan godt være, at vi siger i programmet, at nu sender vi herfra, og folk kan bare komme forbi. Men vi regner ikke med det, siger Maria Fantino. (Foto: Jørn Bonde)

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter