VIDEO Nabiha fortolker canadisk megahit

Den danske sangerinde har taget en af tidens mest populære popmusikere under kærlig behandling.

Nabiha har siden debutpladen 'Cracks' udkom i 2010 været storleverandør af dansabel electropop med hits som 'Bang That Drum', 'Never Played the Bass' og 'Mind the Gap'.

Nu er hun imidlertidigt blevet stillet en udfordring, der ligger et stykke fra hendes musikalske komfortzone. For et par uger siden overtog hun DR Outputs coverstafet fra Fallulah, og P3-lytterne besluttede, at Nabiha skulle lave et cover af Justin Biebers kæmpehit 'Love Yourself'.

- Det har været sjovt at kaste sig over et nummer af Justin Bieber. Det var ikke lige ham, jeg havde regnet med at skulle lave et cover af, fortæller sangerinden.

Et personligt præg

'Love Yourself' er en af singlerne fra Justin Biebers ekstremt populære album 'Purpose', og nummeret har mere end 400 millioner afspilninger på streamingtjenesten Spotify. Det har dog ikke afholdt Nabiha fra at sætte sig eget præg på hittet.

- Originalen er meget afpillet, så jeg har tænkt på, hvordan den kunne få den elektroniske pop-feel, som kommer fra mit univers.

Sådan forklarer sangerinden om coveret, der blev til på 12 timer i et studie på Amager, hvor hun sammen med sit hold bl.a. arbejdede med at tilføje mere opbygning og bevægelse til nummeret.

- Det handler om at respektere originalen, men også gøre den til sin egen og udfordre sig selv.

Ønsker Bieber alt det bedste

Nabiha mener, at det er godt tidspunkt at skulle lave et Bieber-cover. Hun er nemlig først for alvor blevet begejstret for canadieren for nylig.

- Jeg var vild med 'As Long As You Love Me', men ellers var det først med den nye plade, hvor jeg virkelig har optur over, hvordan han er kommet tilbage. Så jeg ønsker ham alt det bedste, griner sangerinden som er godt tilfreds med sit cover.

- Jeg synes resultatet er blevet fedt, og jeg håber, at folk kan lide det lige så meget, som jeg kan.

Se hendes version af 'Love Yourself' øverst og se, om du er enig med sangerinden.

Facebook
Twitter