VIDEO Popdronning fortolker hypet dansk rap

Fallulah har taget Gillis hit 'Orale' under kærlig behandling, og det har været en solid udfordring for sangerinden.

Fallulah er mest kendt for sine kraftfulde popnumre som 'Bridges', 'Out Of It' og senest 'Perfect Tense'.

Derfor var det noget af en udfordring for hende, da P3-lytterne besluttede, at hendes DR Ouput-cover skulle være af den fremadstormende danske rapper Gilli og hans hit 'Orale'.

Hvad er DR Output?

DR Output er P3's og P6 BEATs platform for eksklusive liveoptagelser i topkvalitet. Her kan du bl.a. forvente overraskende covers, nye singler og andet godt præsenteret af danske og udenlandske grupper i samarbejde med DR Output.

Læs mere her

Håbede på Frank Ocean

Valget stod mellem Gilli og den amerikanske r'n'b-flødebolle Frank Ocean og hans nummer 'Lost', og Fallulah havde sådan set håbet på sidstnævnte.

- Jeg kan lige så godt være ærlig. Jeg er så screwed, hvis det bliver 'Orale', sagde sangerinden kort før SMAG på P3 overrakte hende resultatet af afstemnnigen.

Både gangsterattituden og teksten er udfordringer for sangerinden, men hun har valgt at vende det til noget positivt:

- Jeg bliver udfordret, og det er en god ting. Jeg gør min egen ting med den, så det skal nok blive godt, forklarede Fallulah inden hun gik i gang med at arbejde på coveret.

Du kan se resultatet i videoen øverst.

Tredje album på trapperne

Fredag d. 26. februar udkommer Fallulahs tredje album, der ligesom hendes seneste single har titlen 'Perfect Tense'. Albummet er hendes først i siden 2012, hvor hun udgav den anmelderoste plade 'Escapism'.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve