VIDEO Superband tilføjer superhit syntestisk varme

The Mountains har taget livtag på Adele i en grad, at manhar lyst til at ligge i fosterstilling

The Mountains er på mange måder et såkaldt supergruppe, der består af sanger Michael Møller og tvillingerne Fridolin og Frederik Nordsø.

Det er dansk musikskole indtil marven og det ved man, når man nævner de bands de tre medlemmer ellers har frekventeret: Choir of Young Believers, The William Blakes og Moi Caprice.

Ned i fosterstilling

Nu kaster The Mountains sig ud i en gang Output, hvor de skal prøve kræfter med den pt allerstørste popstjerne Adeles nyeste monsterhit ’Hello’. Og det lyder i en sådan grad sådan, at man næsten ville ønske, at man lige var gået fra kæresten og havde behov for at ligge i fosterstilling.

- Jeg synes det er et helt vildt godt nummer, sagde Michael Møller inden indspilningerne, der skal prøve fortolke Adeles ellers fantastiske vokal uden af gå igennem isen.

- Det er sjovt, fordi Lionel Richie synger Hello på præcis de samme toner, tilføjer han The Mountains har også leget lidt med referencerne i Adeles hit.

Hilsen til Loveshop

Adele synger om, at hun er ’In California dreaming’ med en reference til The Mamas & The Papas store sang, der i næste uge kan fejre 50 års jubilæum.

The Mountains synger ’In Copehagen Dreaming’ med en kærlig hilsen til Loveshops hit, med snart 20 år på bagen.

Syntestisk stemning

Og bortset fra at bare sætte sig ned ved klaveret og give los på divaen, har The Mountains forsøgt at omtolke.

- Vi skal finde ud af hvordan vi hiver den i en lidt mere syntestisk retning, sagde Michael Møller om den meget akustiske nummer, da han fik at vide, at det var opgaven, der var blevet stillet af P3's lyttere.

Nu forligger resultatet. Syntestisk er det blevet, men med den varme lyd, som The Mountains fx også har frembagt på gennembrudshittet ’The Mountains’.

Kings

Udover covernummeret har The Mountains også liveindspillet deres hit 'Kings'

Det får du her