VIDEO Dizzy møder Major Lazer og Mø

Dizzy Mizz Lizzy har indspillet et DR Output cover af "Lean On". Det allerstørste internationale pophit fra 2015.

Hvordan lyder det, når albumaktuelle Dizzy Mizz Lizzy går i øvelokalet med Lean On, der var sidste års største internationale pophit?


Det kan du se og høre i denne DR Output video, hvor de tre musikere i Dizzy Mizz Lizzy giver deres fremragende DR Output version af Major Lazer & DJ Snakes kæmpehit fra 2015 Lean On, der også har vokal af danske Mø.


Lean On er set, streamet og afspillet flere milliarder gange på internettet og i dansk og udenlandsk radio. Coveret af Lean On er indspillet af Dizzy Mizz Lizzy i en travl tid med forberedelser til deres første pladeudgivelse i 20 år, og nummeret er leget frem i bandets øvelokale i København. I denne 2016 version bliver det mere guitar, bas og tromme-tungt.

I konkurrence med fortiden


Albummet ”Forward In Reverse” er netop udkommet og røg hurtig til tops på den danske albumhitliste.
Om den nye udgivelse siger sanger, sangskriver og guitarist Tim Christensen:


- Vi er godt klar over, at det er en test at skulle ud og konkurrere med fortiden, der står stærkt printet ind i størstedelen af vores publikum fra dengang. Men vi er i den bedste form, som vi nogensinde har været i.


Den kreative gnist genfundet

Bassist Martin Nielsen siger, at bandet bare gør hvad de altid har gjort:


- I bund og grund har vi gjort det, vi også gjorde i første omgang for mange år siden. Vi har lavet en plade, der skal tilfredsstille os selv.

Det er 20 år siden Dizzy Mizz Lizzy sidst udgav et studiealbum, og de sidste par år har bandet arbejdet på det nye album.
- Det bedste og mest spændende har været at lave nyt materiale og finde den kreative gnist. Så nu skal vi bare ud og fyre den af, fortæller trommeslager Søren Friis.


Et af numrene på Dizzy Mizz Lizzys ”Forward In Reverse” er singlen Brainless. Her i en DR Output version, der også er optaget i bandets øvelokale i København.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve