P3-programmet Monte Carlo vandt Zulu-pris

Værterne fra Monte Carlo var blandt vinderne, da Zulu Awards onsdag aften blev uddelt. Læs om alle vinderne.

Holdet bag Monte Carlo lagde et billede op på Facebook fra Zulu Awards, efter de havde vundet prisen for årets radioprogram.

Aftenens Zulu Awards blev afholdt på Christiania i København, og prisen for årets radioprogram blev tildelt Esben Bjerre og Peter Snebolden Falktoft fra P3-programmet Monte Carlo.Makkerparret var også nomineret til prisen årets originale TV-program for Monte Carlo elsker Putin, men måtte se sig slået af Zulus eget program Danish Dynamite.De populære værter kvitterede med en takkehilsen på deres Facebook-profil.- Det bliver et kæmpe ja tak herfra til alle jer, som har stemt os ind i uendeligheden.

- PS: Vi lader lige som om, vi ikke er skuffede over ikke at snuppe TV-prisen også. KH MC

Dyrholm og Mikkelsen hædret som årets skuespillere

At skuespillerinden Trine Dyrholm har taget alle med storm i rollen som den kræftramte mor i Den Skaldede Frisør, blev der sat en tyk streg under onsdag aften.

Her blev hun nemlig udråbt som vinder i kategorien årets kvindelige skuespiller.

Mads Mikkelsen, der både har begejstret som Johan Struensee i En Kongelig Affære og som den pædofili-mistænkte pædagog i Jagten, tog prisen som årets mandlige skuespiller for den sidstnævnte rolle.

Men der var skam også plads til at hylde andet end anmelder-darlings på scenen i Den Grå Hal. Her kunne filmen Alle For To med blandt andet Mick Øgendahl og Rasmus Bjerg nemlig tage prisen for årets film. Det til trods for, at den er blevet sablet ned af filmeksperter.

I tv-kategorien for årets tv-navn fik Nikolaj Lie Kaas en statuette.

Kategorien Det, vi allesammen grinte af, blev vundet af Hvis din mor var..

L.O.C. blev året kunstner

Priser var der naturligvis også til de danske musikere. Megahittet Faxe Kondi gav endnu en pris til Klumben og Raske Penge for årets danske hit.

Rapperen L.O.C. hentede statuetten som årets mandlige kunstner, mens Marie Key snuppede prisen i den kvindelige kategori foran blandt andet Medina og Aura.

Årets nye danske navn blev gruppen Panamah, der har begejstret med hits som Børn Af Natten og Dj Blues.

Sidst, men ikke mindst var der en statuette til den unge cykelrytter Lasse Norman Hansen, der sidste sommer vandt OL guld.

Det er Zulus seere, der via en afstemning på kanalens hjemmeside har bestemt, hvem priserne skulle gå til.

/ritzau/DR Nyheder

Facebook
Twitter