STEM Hvem har lavet årets ørehænger?

Smag på P3's værter præsenterer numrene, og du stemmer. Skal det være Suspekt, MØ, Gilli eller Bikstok?

Det er dem, der har lavet hits. Og så er der dem, der har lavet ørehængere.

Ved årets P3 Guld skal vi have kåret årets vinder i kategorien Lytterhittet, og skal selvfølgelig afgøres ved en lytterafstemning. Derfor har vi brug for din stemme.

Hvem er finalisterne?

Numrene er blevet udvalgt blandt de højest placerede danske numre på hitlisterne, og efterfølgende har Smag på P3 lavet et udskilningsforløb sammen med lytterne, og derfor landet på fire finalister.

Giv dem et lyt og send din stemme. Vi lyttes ved.

MØ feat. Major Lazer og DJ Snake 'Lean on' (Sms-kode M)

(© Inge Lynggaard Hansen lynggaardhansenfoto.dk)

Lige som man troede, at MØ ikke kunne blive større, forenede hun sig med nogle af tidens største klubhitsmede og smed 'Lean On' på gaden, der strøg direkte ind på hitlisterne. Musikvideoen blev skudt i Indien, og var et kapitel for sig. Hør den på YouTube her.

Suspekt feat. Lukas Graham 'Søndagsbarn' (S)

Man havde måske ikke lige set den komme, men alligevel gav kombinationen af Suspekts vanlige sans for slyngelstuerap, der kan balancerer på en sengekant, og så Lukas Grahams markante vokal var et match made in heaven. Hør den på dr.dk/musik her.

Gilli feat. Mellemfingamuzik 'C’est la vie' (G)

(© Inge Lynggaard Hansen lynggaardhansenfoto.dk)

To af dansk hiphop anno 2015's mest lovende artister forener kræfter på nummeret 'C'est La Vie', der på poetisk vis besynger gadens hårde liv, hvor det er mere sandsynligt, at man befinder sig imellem-knæk fremfor imellem-job. Hør den på dr.dk/musik her.

Bikstok '80’eren' (kode B)

Med en vanlig sans for kantet spilopmageri og ordgejl landede dansk musiks kamæleoner, Bikstok, med nummeret '80'eren', der gav ordet kitch en helt ny betydning. Hør den på YouTube her.

Vinderen afgøres i showet den 16. oktober, hvor afstemningen lukkes. Se i faktaboksen, hvordan du stemmer.

P3 Guld

Den 16. oktober fejrer P3 dansk musik i DR Koncerthuset. Selvom arrangementet er udsolgt, vil det blive dækket på P3, DR 3 og livestreamet på dr.dk. Se eventet på Facebook her. Sara Bro, Signe Vadgaard og Anders Stegger er værter.

Der skal kåres vindere i kategorierne P3 Talentet (Karl William, Patrick Dorgan og Kwamie Liv) samt Lytterhittet og P3 Prisen (Ukendt Kunstner og The Minds of 99). Oplev masser livemusik, bl.a. Ukendt Kunstner, The Minds of 99, MØ, Thøger Dixgaaard, Julias Moon, Scarlet Pleasure, Xtra Naan og Gilli.

FacebookTwitter