VIDEO P3 Guld Retro: Se 11 prisvindende reaktioner

Fredag afgøres det, om enten Ukendt Kunstner eller The Minds of 99, der får lov at indskrive sig i den eksklusive klub af P3 Prisen-vindere

Så er det om få dage, at P3 Guld stikker helt af i et ordentligt brag af en prisfest, der bliver dækket på DR 3, P3 og dr.dk.

For at komme i den rette vinderstemning kan du se perlerækken af gyldne øjeblikke, hvor P3 Prisen er blevet uddelt gennem årene.

'Og vinderen af P3 Prisen er…' er blevet udtalt siden 2003, hvor Baby Woodrose var de første til at vinde den prestigefyldte pris i P3 Guld-sammenhæng. Men prisen har faktisk eksisteret siden 2001, dengang hvor showet hed P3 Prisen.

Hvem bliver den givet til? P3 Prisen er hovedprisen til P3 Guld, og den går til årets uovertrufne navn på den danske musikscene. Vinderen er en solist eller et band, som har imponeret, og meget vel kan blive dansk musiks næste store stjerne. Derfor giver P3 en helt særlig påskønnelse i form af 100.000 kr. og ikke mindst masser af kærlighed til vinderen.

Store navne I år er det The Minds of 99 og Ukendt Kunstner, der skal kæmpe om at træde i fodsporene på en række af ikke-hvem-som-helst-kunstnere. De tidligere vindere af P3 Prisen er nemlig: Baby Woodrose, Peter Sommer, Tina Dickow, Mikael Simpson, Dúné, Veto, I Got You On Tape, Fallulah, When Saints Go Machine, Marie Key og MØ.

Så hvornår er det? P3 Guld løber af stablen fredag d. 16. oktober kl. 21.00 på DR3 og P3, hvor der foruden P3 Prisen også vil blive fundet vindere i kategorierne P3 Lytterhittet og P3 Talentet. Desuden er der suveræne live-optrædener og et festligt show på aftenens menu.

Facebook
Twitter