Parken bliver overdækket: Coldplay spiller i tørvejr

Det heftige regnvejr får arrangørerne til at overdække Parken inden koncert med Coldplay.

Forsanger Chris Martin under Glastonbury Festival 26. juni. (Foto: STOYAN NENOV © Scanpix)

Koncertgængere behøver ikke frygte, at de drukner i regnen, når det britiske band Coldplay tirsdag aften spiller koncert i Telia Parken i København.

Arrangørerne af koncerten har, kort tid inden dørene åbnes, besluttet at overdække Parken. Det var ellers planen, at Coldplay skulle spille under åben himmel.

Taget skal skærme publikum for det våde vejr, som gennem dagen har sat sit præg på hovedstaden såvel som resten af landet.

Det oplyser arrangøren, Live Nation, i en pressemeddelelse.

Arbejdet med at overdække Parken betyder, at dørene til koncertområdet bliver åbnet en smule senere end planlagt. Efter tidsplanen skulle dørene åbne klokken 19.

DMI: Tørvejr indtil 20.30

DMI forventer imidlertid ikke, at regnvejret over København bliver voldsomt tirsdag aften.

Og der er ikke udsigt til lyn og torden. Men der er god grund til at tage en paraply med til hjemturen, lyder det fra vagthavende meteorolog Frank Nielsen.

- I øjeblikket er der faktisk tørvejr over København. Men der er et lavtryk over Jylland, som bevæger sig mod Sjælland. Det er sådan lidt lusket. Så jeg forventer, at det begynder at regne igen, men ikke så kraftigt som tidligere på dagen.

- Der vil formentligt være tørvejr frem til klokken 20 eller 20.30, siger Frank Nielsen.

Ifølge DR kommer 46.000 gæster til aftenens koncert. Supportnavnet går på scenen klokken 19.30, mens Coldplays koncert slutter omkring klokken 23.15.

Live Nation forventer at holde tidsplanen for selve koncerten.

Også onsdag spiller Coldplay koncert i Telia Parken.

/ritzau/

Facebook
Twitter